не съм я мерил но се усеща топла като минавам покрай него
не съм я мерил но се усеща топла като минавам покрай него
Ти на 2-ра на вентилатора ли го държеше?
не ,на тих режим бичи за момента се справя перфектно
Колко кубика му е дебита на тази степен?
Знаеш ли?
не е много ясно ,имам сервизното на 12ката за ( 9 не можах да намеря ,това се води Breezeless technical manual но вътре има само за 12 писано ) тя вероятно е със завишени дебити и са дадени 3 дебита а степените на вентилатора са 5 избираеми ,нея я дават на Лоу 400 кубика ,тихия режим не е упоменат но по слух и усещане е горе долу наполовина на лоу
- - - - - - - - - -
https://mideauk.co.uk/products/breezeless/
тук има доста документация ,в единия документ е описано как да си викаш на дисплея разни неща - обороти и ток на компресора ,температури на топлообменници ,влажност и други - работи ,изпробвах го .. за съжаление не стои постоянно на дисплея каквото си избрал ,ами след време се връща на градусите
Този пост е редактиран от Alexi; 24-11-21 в 14:07.
Гледам на снимката която си постнал има инфо и за 9-ка.
380 кубика с 21 децибела на 1-ва степен. Това си е добър дебит с много нисък шум.
На тихия режим са дадени вероятно само децибелите.
1-ва степен шумна ли ти се струва? Ако е вярно 21дб. трябва да е поносима и да може и на нея да се спи.
първа степен е доста тиха и става за спане ,поне на 9ката
Ще ме зарибиш и аз да сложа една Мидейка на мястото на 18-ката в 21м2.
Все му се каня и все му се разминава пенсионирането.
- - - - - - - - - -
Имам планове тази стая да стане моя спалня и за това те разпитвам. Не ми се дават +2к за Дайкин поне 9-ка
А на Авто вентилатор форсира ли се или тръгва плавно?
Намерих го но моето дистанционно не е същото и не се получава , кой бутон е суинг ?Screenshot_20211124-180549.jpg
Слави недей пипа където не ти е работа тогава .. след он офф не се форсира машинката ,ако не е на тих режим се развърта докъм 500-600 вата но вентилатора стои на лоу ,ако е на тих режим развъртането е докъм 200 вата
При мен Midea 09 BreezeleSS работи с най-нисък минимум от 220вата на тих режим. На другите степени на турбината работи с минимум между 250в.-280в. Включвам климатика в спалнята вечер и сутринта го изключвам.При включване го оставям на автоматична степен на турбината а като си лягам го превключвам на тих режим. Досега без проблеми отоплява спалнята на тих режим, но досега не е имало отрицателни температури. Като паднат температурите ще пиша справя ли се на тих режим при отрицателни температури. Харесва ми, че след ОН/ОФ когато тръгва плавно развърта компресора и веднага след максималното развъртане започва плавно и бързо да слиза до минимума си.
Този пост е редактиран от GLARYS; 24-11-21 в 22:54.
странна работа ,да не би да работи нагревателя в тавата ? трябва да слиза по ниско .. моя в момента бичи от 2 часа с консумации 175-190 вата ,навън е 0°