Писах на Midea България да ги питам. Дано ми отговорят.
Писах на Midea България да ги питам. Дано ми отговорят.
Това е тестова букса.Може да се разкачи, а може и да си стои
Отговориха ми, тази букса е оставена от производителя за стенно дистанционно. Благодаря на Темпекс офис Пловдив за бързия и точен отговор, отношението им към клиента ме радва.
Писах на програмистите на midea air относно energy monitoring и ето отговора Screenshot_20211117-062456.jpg
Еййй, много бързи бре.
Някога писах на една друга марка.....след 6месеца върнаха "отговор".
климатика според мен има хардуера за тази цел ,даже може да показва консумация на дисплея ( има символите kW ) ,дано да сложат поне в приложението
Хм, баси късмета. Два дни работи климатика и днес го включвам и нищо не става. Стоя 5 минути и прибра жалузите и изписа на дисплея ELи 01 .Проверих в едно ръководство и пишеше грешка в комуникацията вътрешно/външно тяло. Също така на приложението спря да показва външната температура. Утре ще идват монтажниците да гледат какво е станало.
Дано да не е нещо сериозно.
През какъв период е хубаво да се пуска active clean?
На Мидеа не намерих, но подобната на Самсунг се казва, че трябва да е минимум на 15 дни и когато е влажно и се ползва климатика трябва да е на седмица.
За съжаление, не са добри новините. Идваха, гледаха, не разбраха от какво е. Вътрешното тяло явно е наред, духа, свети, предава на приложението. Но от външното няма отговор. Обадих се на централния офис на Мидеа (отново адмирации за вниманието)да попитам, казаха, че най вероятно е изгоряла платка. От магазина, ще говорят със сервиза им и ще се реши какво да се прави, дали ще се сваля тялото и ще се праща в Пловдив, или ще се прави ремонт на място.
а кабела провериха ли ..
Да, първо това направи. И явно беше разхлабен, защото каза, че е оправено всичко. Но, аз гледам в приложението, че я няма външната температура и бях много скептичен. Естествено не тръгна пак. Пробва и директно да захрани с кабела външното тяло, но пак йок.