Успях да се върна с триста зора на Midea Air, пише, че ще го поддържат до 31.12.2023.
Успях да се върна с триста зора на Midea Air, пише, че ще го поддържат до 31.12.2023.
На мойте мидеи на филтрите има едни платнени ленти. Има ли значение къде се слагат и как. Че ги обърках и не знам коя от къде беше.И те мият ли се или само се изтупват.
приложението новото и мене не ми допада ,бъгавичко е дано да го пооправят .. някак много мисли докато покаже иконката на климатика
След 10 дена докараха моя боклук. Бил работил 3 дни при тях и нямало нищо. Не вярват на записа и другия път комисията на потребителите. Вижте логика това бил първия такъв който се развалял и не било възможно И това в сервиз на темпекс.
Само да кажа, че купих този климатик от 1 ноември. И той ходи два пъти до Темпекс и двата пъти го върнаха че работил, като втория път и двете тела ходиха до Пловдив. И пак така казаха, че бил единствения, при тях работил и така нататък. При мен се чува това нискочестотно бучене, но по- важното е,че на неравни интервали изписва грешка "EL01" и спира.От фирмата казаха, че най накрая ще го сменят, още чакам
Получава се, че сервизът на Темпекс е некомпетентен и некоректен, само не знам как им излиза сметката да демонтират и монтират климатиците по-няколко пъти.А за неудобствата, които причиняват на клиента просто нямам думи...
Този пост е редактиран от Guroto; 20-02-22 в 13:33.
Значи не съм единствен. А 10 дена на минус десет е голямо неудобство. Явно са некакви некадърници защото от фирмата където ми ги монтираха казаха че са им пратили записа със шума и пак викат че си работят. И не пишат нищо в гаранционната карта. За да може при три сваляния да го махам.
Не е добре това с виенето/бучене/даването на грешка, трябва да си го видят, че може някой елемент по някоя платка да дефектира и тогава съвсем ще спре. И в края на краищата пак ще трябва да си го видят.
Моя не дава грешки ами много ревеше. Вярно беше минус 15- 17 но са два. Другия си работеше тихо.
Ако само единия ти климатик "реве" при минус 15-17 градуса предполагам, че е монтиран в по голяма и с повече топлозагуби стая от другия ти климатик. И ако "реве" само когато температурите паднат до минус 15-17 градуса означава, че се форсира и работи на максимум за да достигне заданието си.
Това ли е on-of работа? Стигна 23-24 градуса не видях точно и затвори малката черна клапа. Като е настроен на 22 градуса и следи от дистанционното. Падна на 22 и тръгна. А другия в по малката стая е настроен на 22 и си ги държи. Не може ли да си държи зададените градуси и да не ги надскача и да спира.
Колеги, абе някой има ли идеи как да направя factory reset на климатика, че нещо апа ми се бъгна и schedule-а, който съм настроил в апа не го виждам в самия app, пък реално е зададен, защото помня, че едната настройка беше в 23:00 да ми минава на 20 градуса и всяка вечер го прави.
Изключи го от контакта и би трябвало да забрави настройките.
Премахни приложението за wifi. Извади батериите от дистанционното на климатика и изключи климатика от тока за 30 минути. След това включи климатика в тока и инсталирай отново приложението за wifi.