Функцията авто рестарт няма нищо общо с паметта на таймера. Аз не знам климатик който да си помни таймера след спиране на тока.
Ама този може и да е такъв.
Функцията авто рестарт няма нищо общо с паметта на таймера. Аз не знам климатик който да си помни таймера след спиране на тока.
Ама този може и да е такъв.
Дайкина не си ли помни седмичния график.
Аз пък никога не съм гласил таймери.
Макар, че все още и аз не съм гласил таймери- имам ги в пълен обем, на хибридната си отоплителна инсталация. Смятам, че са удачни за ползване единствено в преходните сезони.
Биха облекчили работата на коя и каква да е машина, за да не "Офи", т.е. да не работи в неблагоприятен режим.
Инак, таймерът си е Загуба/Наваксване.
Изключвам ниско енергийни жилища, пасивните са друга създърма.
Този пост е редактиран от Трифон Панайотов Трифонов; 25-02-22 в 20:50.
-1 градус е. През 30 минути дефрости по 5-6 минути. Нормално ли е. Като не е толко влажно.
Във темата за мидея изи про някакъв колега е писал като е в режим фолоу ме дистанционното да е обърнато с дисплея на долу. Моите и двата ги направих така и цял ден не мърдат от настроената температура. Нито надолу нито на горе. Отвънка е 0 градуса.
Незнам. Отзад има отворче сигурно е датчика там.
Еми този някакъв колега! може да е изразил? начинът на работа на дадена машина.
По темата с проблемния WIFI и желанието ми за фактори ресет. Вдигнах на крака китайците и темпекс. Прецедент е моя случай, защото никой не можа да ми даде точно становище. В крайна сметка сам стигнах (със съдействието на темпекс) до причината, по метода на изключването. Над 10 различни сценария пробвах. Накрая реших да сменя флашките на Мидеите ми. Еми оказа се, че всички тези настройки се пазят в WIFI модула, а не в компютъра на климатика, което е хубаво.
Сега остава да се разбера какво ще правим "дефектната" флашка с търговеца, от който купих климатика.
такъв студен март месец не помня .. днес при нас не е ставало над нулата ,в момента е -3 и вали сняг пак .. Мидеята се е закротила на 260 вата .. отдавна не съм го виждал на минимума
Днес ми монтираха Midea BreezeleSS, wi-fi модула се оказа флашка в една кутийка, закачиха ми я на една платка, която се държи на капака. Сега опитах да го настроя, но QR кода от Wi-fi модула не води никъде, страницата не може да се отвори. Трябва ли да е пуснат климатика, дикато се настройва W-fi модула? www.jump.appsmb.com/kt_APP/index......
П.С.
То си имало подробно описание в книжката как първо трябва да се изключи климатика, след това да се включи и да се държат определени копчета![]()
Модел Вътрешно тяло MSFAAU-09HRFN8-I
Външно тяло MSFAAU-09HRFN8-O
Захранващо напрежение V/O/Hz 220-240 / 1 / 50
Мощност Охлаждане kW 2.64 (1.00 ~ 3.22)
Отопление 3.81 (0.88 ~ 4.54 Само как и промениха показателите на отоплителни не е истина.