И други разлики има външното е олекнало с 3 кг от 29 на 26. Явно това е нова версия на модела
И други разлики има външното е олекнало с 3 кг от 29 на 26. Явно това е нова версия на модела
Този пост е редактиран от mystikalrs; 18-05-22 в 15:06.
то отоплението беше ясно че е силно занижено ,само че защо са резнали 3 кг от теглото на външното ..
Явно не са ги резнали от топлообменника,едва ли има още какво да отрежат [emoji2]
не виждам от какво друго могат да резнат 3 кила ,не са малко .. то се вижда реално :
"нов" модел външно 765 x 555 x 303
стар модел 800 x 554 x 333
По малък топлообменник с намалено разстояние между ламелите.
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
очакваме и цената да е 15-20% надолу тогава .. знаят ли се точните буквички на новия модел ( всичките ) че даже на сайта им ги няма ,то разлика ако има ще е последните няколко
Според руските видеоблогъри, golden fin покритието на ламелите, позволявало кондензата да се оттича по-бързо в сравнение с blue fin, а и защитата от окисление била по-добра.Така че това позволява намаляването на разстоянието между ламелите, а от там се икономисва от тръбния път на кондензатора и ей ти икономия 3 кила
Преди 20 години Мидея си продаваха климатиците в една друга държава точно с такова “golden fin” покритие, и наистина изглеждаха златисти (докато са нови де).Рекламата беше, че са по-устойчиви на корозия.
Та какво му е новото, не знам.
голям кеф лятото с тая машинка .. много тиха ,много нисък минимум никакво течение ..
ами както и да я ползваш е тиха ,но ако затвориш клапата слиза на най нисък вентилатор и си бачка напълно незабележимо
До колко вата пада на охлаждане
75-80 се въртеше когато го засичах преди няколко дни ,в момента съм махнал ватметъра че не ми е интересен вече
Новата версия на модела 09crfn8 е обявена в главния сайт, външното и вътрешното са еднакви размери като стария модел, само 9ката има 650 грама фреон а старата версия и 12ката има 690. Няма много информация още за консумация дадено е само на охлаждане
https://www.midea.com/my/air-conditi...msfaau-09crfn8
по малкото фреон означава ,че има по малък топлообменник ( външното ,вътрешното изглежда същото ) .. вече колко по малък - липсва теглото обявено но ще се изнамери колко е ,вероятно 3 кила по малко както в линковете по горе