Има и каталог на модела на линка по горе в manuals там са дадени 29.3кг, но може за Европа да са други характеристиките на модела
Има и каталог на модела на линка по горе в manuals там са дадени 29.3кг, но може за Европа да са други характеристиките на модела
Този пост е редактиран от mystikalrs; 18-06-22 в 10:27.
Колеги,помагайте имам дилема.Колебая се между Мидея бреезлес 12ка за 1295 лв,Фуджицу 12 LMCE за 1140 лв и фуджицу нокриа KMCB 12ка за 1550 лв.Трябва ми за хол с външна изолация пвц догрма и паркет около 21 кв.м.Ще е разположен срещу дивана на около 3,4 м.Ще се ползва предимно за отопление в Пловдив.Ще замени старата ми Мидея конвенционалка 12 MSV1 верту. Най важното е икономичност и комфорт да няма хладна струя зимата??
Този пост е редактиран от naiden; 03-07-22 в 12:38.
Mitsubishi Heavy и Mitsubishi Electric са по топлите струи.
Колеги лятото принципа на работа като зимата ли е. Пускаш го юни и го гасиш септември
Не естествено, пускаш - спираш както ти е кеф.
Няма "студен старт" на компресора, няма нужда да се темперират помещения, температурните разлики са малки( в сравнение със зимата).
Само преди да спираш оставяй 1/2 час на вентилатор - да подсуши вътрешното.
Последното е много важно условие, ако не искаш се вмирисва климатика.
Моите работят на 22-23 градуса. Иначе ми е жега. Виж това за вентилатора не го знаех. Сега прочетох че има и режим изсушаване. Тои ли да се пуска или само вентилатор.
Този пост е редактиран от kaptagona; 19-07-22 в 13:56.
Там откъдето избираш heat-cool-dry има и fan. Избираш него и го оставяш да върти 20-30 минути.
Това " изсушаване" или dry изсушава въздуха в стаята, но мокри топлообменника.
Така че fan.
Добре. Благодаря ви че не го знаех това.
На охлаждане най добре е да се пусне самопочистването.Климатика си джурка двайсетина минути и спира
А как се пуска тва самопочистване.