Ако имате впредвит, че винаги докато рабоги на отопление ще работи не е е така.
На външна 9 градуса, не включва. Предположих, че ще е на дефрост. Може и да е след определена температура. Като застуди ще пиша.
До какви минимуми пада 12 ката
Аз днес на темперирано помещение я гледах 20 минути беше на 150 вата. За 5 на 140.
Наистина като догонва развърта до 1600, ама няма вибрации
Много ми хареса, че вътре е много тих при он офф
Може би малката клапа дето се извърта само издава тих звук, но не е стряскащ
Ако може някой да ми каже как да върна началните настройки така, че да ми излизат мненията така, че най-старите да ми излизат на 1 страница, а най новите на последна. Сега най-новите са на 1ва и ми е много тъпо така.
същите са буквите но моя е 9ка ,може би за това няма .. аз като видях че няма се зарадвах в интерес на истината ,за 15г отопление с климатици не са ми замръзвали та и тоя не очаквам да замръзва ,а не обичам да топля улицата със 100-150 вата ,дано да работи само при дефрост .. машината е сериозна не се притеснявай ,за тия пари е пушка ,и наистина е доста тих а това аз да го кажа не е малко
Е ще видим кога работи. Аз с климатици се топля също от около 15-16 години и много смених. Евтини, скъпи, японски,корейски, всякакви. Шума не ми прави проблем за спане освен ако не е от проблем. На Lg съм спал, та нищо не ме впечетлява.
Заменя стар Санг който реално е Грии Кози, та всичко е по-добро от него.
Този пост е редактиран от Vasil Vasilev; 12-10-21 в 17:25.
Ц-ц-ц чак па да се "радваш" че липсвал нагревателя , ма нали си е твоето как няма да те радва![]()
Хората на де по сериозни машини си играят да слагат нагреватели а тук ти идва готов монтиран. Иска само едно ключе изведено вътре да си го ползваш с кеф другите докато поливат с гореща вода. Отвора не е голям и може да е "сметнат" за ползване с реотан .
Нищо чудно да има опция да се пуска и ръчно от ДУ , доста нагъзена беше тая мидея .
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
Аз се обърках. Сега според вас хубаво ли е или не да има нагревател в тавата?
Аз нямам мнение по въпроса
Aко го включва по време на дефрост не е лошо, сега да работи постоянно незнам гак ще е. Този на компресора май работи само в стенд бай, след 0 градуса.
За 24 часа, в помещение 22 квадрата, със външна изолация и дограма, при външна към 10 градуса е изхарчил 3 киловата, настроен на 24 градуса. Температурата е варирала от 23,6 да 24,6. Много ми харесва, че компресорчето не предава вибрации на ниски обороти. Фуджитсу КГТА, много буботене предава на 400-600 вата.
Не им обръщай внимание, двамата се хапят на климатици. Ползвай си го и хич да не ти пука. Важното е да топли и да охлажда. Другото е суета.
Аз само го сложих, не го ползвам, ама е на много близък човек, та е включен в уред. Термометри, с Wi fi и го следя.
За парите си е супер. Иначе аз съм със Панасоници и КГТА
На село съм с един дядо Бард, може да боцна една такава Мидейка на негово място, че се измъчи кучето. 14 години не е спиран.
Едно време и аз мислих такава за детската, но Емага избухнаха с китайски цепеници и за парите на 9-ка взех 2 броя. Иначе доста приятен климатик.
Този пост е редактиран от Vasil Vasilev; 14-10-21 в 07:02.
Има сходство, но цепеницата е TCL, не мидея.