това трябва да го каже някой който има модела + ватметър .. аз сложих такъв на баща ми но там минимуми няма как да се видят ,селска къща без изолации а и не е пред мен да го мъча
това трябва да го каже някой който има модела + ватметър .. аз сложих такъв на баща ми но там минимуми няма как да се видят ,селска къща без изолации а и не е пред мен да го мъча
Ватметъра в климатика дали е точен? За момента гледам консумацията в MSmartHome. Под 300 вата не пада (новият). Малко е сложно с истински ватметър при мен, и все още не съм разбутал кабелите за да го включа да видя точно колко консумира.
щом от време на време вдига 500-600 вата значи още догонва заданието
Развиват се болтчетата на сивия капак и вътре се монтира флашката, после пак монтирайте сивия капак.
тия по новите май нямат там вход за флашка ,нито свети индикатора на панела за уифи но приложението ми го намира т.е. има някъде сложен уифи адаптер
Здравейте.
С новата Мидея Брийзлъс съм.
Имам 2 въпроса:
Какво означава символа dF който ту се появява, ту изчезва на мястото където се показва температурата?
Дистанционното има ли поставка? При мен дойде без поставка
Благодаря
означава ,че размразява .. дистанционното няма поставка ( едва ли са направили специално за теб отделна поръчка ? )
Много благодаря.
Като ми го монтираха, монтажистите се учудиха, че конденза се оттича само от 1 място. Климатика няма два отделни конденза както е при другите климатици. Това предимство ли е или недостатък?
монтажниците да връзват там тръбичките и кабелчетата ,да не разсъждават много много .. флашка за Уифи дадоха ли ти
Тия половинки на градусите не разбирам защо са. И нещо днес 2 дефроста за 30 минути а не е влажно и не е заледена питата.
Да, има флашка. Даже успях да я закача като свалих пластмасата на капака, но още не съм инсталирвал програми.
При мен dF вчерра се появи само веднъж. Днес също го забелязах само веднъж. Температура навън 2°
И тука е горе долу толко но за 30 минути го видях 2 пъти. И сега ме няма и незнам още колко пъти ще дефростне