Според мен не си струва да вземеш 9-ка, разликата в цената е малка.
Според мен не си струва да вземеш 9-ка, разликата в цената е малка.
значи то няма разлика между 9 и 12 за това имат еднакво максимално топлоотдаване ,при 9 максималните обороти на компресора не са намалени аз сам си ги намалих щото 90 херца е напълно излишно при моите условия ... разликата ако е 50 лв бива ,нагоре няма смисъл - софтуерно може да решите до колко искате да се развърта машината както и да пипате оборотите на турбината ако идват високи
Значи в крайна сметка, взех фрама и ми остана малко време да си поиграя с него.Не е монтиран, но си поиграх със вътрешното тяло.Изглежда добре, тежко и голямо е.Доста големи дебити и силно духане,на турбо ще те отвее,явно е за големи стаи.Много добро насочване на въздуха право нагоре и право надолу,както и наистина работещи странични жалузи.Моторчетата на клапите,особено страничната,може да събуди и мъртвец ������.При тест на вентилатор,на авто и тих режим не се чува,но при охлаждане на тих режим, духаше осезаемо по силно.Влезнах в инженерното меню на 24 ти канал и успях да намаля дебита на охлаждане да е като на вентилатор ,и при тих режим не се чува и духа леко.До около 40 проц.е относително тих.После пробвах на канал 11 и 12 да задам минимална честота от 10hz,но при потвърждаване с ок,дисплея на вътрешното тяло просто израства и няма потвърждение. Чудя се може ли да е от това,че не е вързано външното тяло или просто е заключена.Примерно при алл изи про като не може да се промени,какво се случва и при него промяната на вентилатора на вътрешното активна ли е.
Този пост е редактиран от ^Rokera^; 16-04-26 в 00:13.