Първоначално публикувано от
mimojef Е как да сравнявам нещо, с нещо друго което не съм притежавал? Няма да е коректно.
Не съм от типа хора които казват:
"Никога не съм ползвал Дайкин, но от тях признавам само Уруро" (примерно)
Между другото мислех да си взема АП, но се подведох от няколко поста във форума. Въпреки, че прочетох много негативни отзиви за ЗС. Както споменах и в темата за модела, мислех си, че проблемоте на хората са наистина от калпав монтаж.
Но уви, оказа се, че машинката си е в качествения клас на Мидеа и Грее, (редно е и цената да е в този клас)
Просто са яхнали вълната на славаа на МЕ и се мъчат да направят фурор в източна Европа подпирайки се на логото с трите ромба
Както беше написал Рфаилиев "Скоро ще се разбере какво представлява МХИ.
Аз дадох своя дан за тази МАРКА. Даже два пъти. Първият път обаче беше за жилише отдадено под наем. Препоръчан ми беше от фирмата която прави огледа, и нали е Митсубиши не сум се замислял много. Ползва се само за охлаждане. (ако въобше се ползва)
Ама нищо... То мъжко дупе един път се е.е
П. П Ако някой от спецовете тук смята, че и моите проблеми са в монтажа и може да ми оправи тропането, и да ми премести компресора от вътрешното във външното тяло.... Да заповяда. Поемам транспортните разходи и корекцията естествено.
П. П-2 Ако има правописни грешки е от алкохола. (утре ще редактирам)
Честит празник.
Изпратено от моят Redmi Note 4 с помощта на Tapatalk