Аз от тези клипчета нищо не разбрах, защото постоянно слагаше телефона пред въздушната струя.
Аз от тези клипчета нищо не разбрах, защото постоянно слагаше телефона пред въздушната струя.
Местех я пред и извън нея, но ще се опитам да направя и само извън нея за вътрешното. За външното няма смисъл, там има и двата варианта и това, което се чува на втория клип, е само фонов градски шум. Пак казвам, понеже телефонът е близо до климатика, се чува по-силно. Все едно да стоиш с ухо залепено до него, което е абсурд. Ще пробвам да снимам отдолу и от около метър разстояние.
Има си теми за съответните модели. Престанете с тези излишни "изяви". Така или иначе, темата е тръгнала към заключване.
Изпратено от моят K9 с помощта на Tapatalk
Този пост е редактиран от Aleksandars; 09-09-19 в 07:27.
Ха добър ден.
Изпуснах малко темата, но ще се постарая да съм максимално кратък.
Хората са си объркани като цяло.
Ето и ти си объркан. Как па не разбра, че правя ставнение мижду две машини.
Мнението МИ е, че едната е по-добра от другата.
Аз пък така и не разбрах Ти с каква машина сравняваш твоя ЗС, че си толкова категоричен за перфектността му.?
Ракия не пия. С нея само се разтривм.
Относно компресора.... Писал съм в някоя от многото теми за ЗС.
По никого и по нищо не плюя. Имам впечатления от машината, споделям ги. Има проблем с машината, споделям го.
Дай да закрием форума, или по добре да обявим всички постове с негативно мнение за неспазване на правилата.
Това за легендите, за насаждането на грешно впечатлени, плюенето....... Са глупости.
Всеки има глава на раменете (вероятно пълна с нещо) има и теми за различни марки и модели. Там всичко е описано. Четеш, сравняваш плюсове, минуси, леви ръце, десни ръце..... И скачаш.
Не искам никой от форума да ми ремонтира климатика. Сърказъмче
Приятел, на 11см. е от тавана.
И до двамата.
При монтажа на климатика са спазени всички правила. Както и всички препоръки за монтаж от производителя. Телата са перфектно нивелирани и както вече споменах, вътрешното е на идеално гладка стена.
Имам и други монтажи от групата и до сега оплаквания никакви. С изключение на едно. Което доста съвпада с оплакванията на други потребители от различни краища на страната.
Ето дори и МИГ се оказа, че е викал повторно монтажната група за неговото МХИ.
Миланов някъде беше задал въпроса "с пинсети ли трябва да ги монтират тези МХИ-та".. Ами явно.
П. П. Обадил съм се вече на монтажниците. Тези дни ще го погледнат.
Ще ги помоля да използват ръцете с които ми монтираха китайския климатик, LG-то на тъста и двата INVENTOR-а на комшияра от миналата година.
За да нямам проблеми.
Този пост е редактиран от mimojef; 09-09-19 в 20:32.
Специално за ZS има доста впечатления и клипове. За други клими, които би трябвало да му се явяват някаква конкуренция, информацията е повече от оскъдна.
П.п. Не визирам само МЕ. Доста разпитвах и за Шорай на Тошиба, в съответните теми, понеже ми се струва прилична машинка. Като цяло, нищо подробно, като инфо. Да не говорим за клипове и т.н.
Явно по-малко потребители, използващи тези клими, влизат и пишат във форума.
Докато ZS е силнопрепоръчвана машина тук и част от потребителите, закупили си я, споделят.
Този пост е редактиран от rosswen; 09-09-19 в 16:59.
Аз каквото имам, съм го показал с факти, "черно на бяло", даже и с "цветна телевизия". Нека се види и другата гледна точка, нима само едната е важна, ако ще едното срещу другото? Ще се повторя, че сравнения не правя, защото няма за какво. Но... имам лична база за сравнения и умишлено не ги споделям, защото ще стане война Марка Х vs Марка Y и ще предизвикам много хора с много различни мнения и най-вероятно ще са прави всеки за себе си. От тук нататък си е само мерене на кой му е по-дълъг шнурът на климатика и тая тема май наистина отива към заключване, понеже от нея се разбира само, че МЕ са голямата работа, а MHI са "боклуци" и щом Мимоджеф ни казва така, кои сме ние, че да го оспорваме? А дали в действителност е така, всеки сам да си решава... Има мнения и на много други хора по света и у нас. Едно негативно мнение не е забранено, но е изключително отговорно и трябва да е много предпазливо изказано в обществен форум, защото човек никога не знае какво може да се окаже впоследствие. А не с категорични изводи, внушаващи грешни мисли у другите потребители. Едно отрицателно мнение не може да бъде заличено от 50 положителни.
ПП
Нагледен пример как ютуб ченъл пропагандата дебалансира форумни идилии и руши мостове и консенсуси.
Ако има мераклия , за 20 zs-s,климатика няма една година,работил е определени часове.За 1000 левчета го отнася, знам че тук не е мястото...
Zs-s и AP
Мисля че и двете са добри машини!
Тихи и топлещи!
Кусури на всичко се намират .
п.с. Наистина пластмасата на APто е една идея по-дебела,
не че Zs-s е с тънка.
Добър завършек, Цанков! Както винаги, максимално обективен. Честно казано, дизайнът и на 2-те ми допада. Всяка има своя чар. МХИ наблягат на по-заоблените линии, докато МЕ не изневеряват на по-ръбаватите форми.
Аз си мислех, че цвета на моето хеви е бял.
Изпратено от моят Redmi Note 4 с помощта на Tapatalk
Трака си.
Идвха монтажниците, разглобиха го, сложиха гресчица на втулката понеже нямаше хич, но на другата сутрин пак чъгъркаше. Сега ще поръчат нова втулка. Ако пак не се оправи продължаваме напред
Най хубаво трака сутрин. След цяла нощ работа в ОФФ. Към 10ч. като се позасили слънцето, заработва ОН явно от охлаждането се позатягат фугите и тракането спира. Остава обаче едно леко доловимо дразнещо шумче цък-цък-цък-цък.................. което се чува само на 50см. от тялото.
Такива работи.
Назад писах че проблема не е от втулката ... и турбината и мотора да сменят пак ще трака докато не го "наместят"(лично мнение).
А греста е заредена вътре в самата втулка затова изглежда че няма хич ...
Този пост е редактиран от Mig82; 16-09-19 в 00:16.