Така си е, Касапе - понякога доста падат t, но рядко се задържат така за щастие. -7 и -12 вероятно е било само за броени часове - супер климат си имамеПървоначално публикувано от Kasap
Така си е, Касапе - понякога доста падат t, но рядко се задържат така за щастие. -7 и -12 вероятно е било само за броени часове - супер климат си имамеПървоначално публикувано от Kasap
Не разбирам.Първоначално публикувано от cooler
Бедствие...Първоначално публикувано от valjeval
Не знам дали е бедствие но ако е читава машинката - вземай я. Аз съм с GC35, днес цял ден е минус 4-5 градуса навън, вътре е 21-22 градуса, помощението е около 90 кубика
И аз не знам дали е бедствие, само му написах какво е "ДИЗАСТЕРРРР"Първоначално публикувано от milenjs
Благодаря за мненията ви. Но така и не разбрах дали модела е проблемен. Търсена температура 18 - 19 гр.
модела е орязан особено 25цата ,много малко външно тяло не е подходящ за помещения над 15 кв според мен и то ако няма особени топлозагуби ..
Като го вземаш питай продавача защо външното тяло има две големи дупки на тавата а само една пишка.
За какво става въпрос?Първоначално публикувано от cooler
Предполагам, че вносителя пробива втори отвор на тавата, ама в комплекта няма втора пишка.Та машините имаха проблеми с дефроста и отводняването на тавата, а от там и с последния ред тръби на обменника отвън, това май го бяхме коментирали някъде по темите, доколкото помня.
тъщата има такъв климатик .. още първата зима тавата замръзна и леда премаза и скъса най долната тръба на топлообменника.. запоиха я ( вместо да го сменят по гаранция ) но машината така и не почна да топли като хората ,в момента пак е с някакъв проблем и е за викане на сервиза ,това е втората му зима .. на тая машина само името и е Митсубиши .. мога да кажа добри думи за 50ката ,за сега работи и топли добре ( но пък е преоразмерен доста )
Преди 3 години писах за машината. Моята още работи и нищо не е правено по нея с изключение зареждане с агент след пъвата зима защото "монтажниците бяха много добри в това което правят" . Единствено филтри чистя. Икономична и безпроблемна машина. 2 броя дупки има вън на тавата фабрично. Доволно добре се размразява даже при кофти климата в района. 4 зими без проблем. Аутото на вентилатора е безполезно и вкарва в разходи.
Е той модела си е в определен ''клас''. Има си съответните (с малко външно тяло) модели на останалите водещи марки които освен че не са с по-добри параметри,ами и работят доста по-шумно.Особено Тошибата и ФуджицутоПървоначално публикувано от Alexi
Здравейте,
Имам кабел (нагревател) за тавичка (против обледяване) на 220V. Моля за информация къде трябва да го свържа (схема) на климатик
Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA.