Единия ми климатик в спалнята от оня ден вече не топли !!! Накратко какво забелязах. Всичко му работи, турбини, вентилатор, компресор се чува да работи, много по тихо от другия климатик. Питата суха, няма заскрежаване. Всичко идеално за работа само дето не духа топло. Предната вечер започна много често да дефроства, и духаче що годе топло. Зададени 23° на сутринта едва бяха 18°. Като влезнеше в дефрост и няма излизане... мига си индекатора run като за дефрост. Чува се балбукане на фреон, заскрежава вътрешната пита, после прехвърля на затопляне и да затопли да затопли, не му стига. Вчера през деня се е пускал явно щото като се прибрахме от работа беше 20° при зададени 22°. външните дневни температури бяха около -6°. Снощи като паднаха навън темепературите под -12° и пак същото чудене и дефрост след дефрост и неможе да започне да духа топло, и така цяла нощ . Пробвах да го изключа за 10 мин. Дадох му задам 27° и пак след дълго въртене на компресора вън започна лееееко да духа топло и след известно време пак се отказа и започна само да мига , дефроства , чака да вдигне налягане и така до сутринта. В хола в същото време същия климатик си духаше топла струя и си държеше 21-22° при зададени 23°. Компресора му ясно се чуваше и си личеше че върши работа от самия звук. Докато на този в спалнята все едно нищо не помпи или и аз незнам какво. Кажете ми които разбират какво може да му се е случило. Обадих се в магазина откъдето е купен в Плевен и обясних на кратко. Казаха ми, че сега в студовете и при тези минусови температури неможели да го изпробват и замерят параметрите за да видят дали фреон трябва да се долива или каквото и да било друго .... Ще чакам да се затопля, много лошо