Страница 24 от 56 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно
Резултати от 346 до 360 от общо 832
Like Tree59Одобрявам

Mitsubishi MSZ-GE25VA

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Re:Mitsubishi MSZ-GE25VA

Ха, как така не може - няма невъзможни неща. Доколкото виждам, горе влиза малко под капака, а и датчикът е хванат за нея, това ли е проблемът?

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Здравейте! Някой може ли да каже дали климатиците от този модел за България са с активирани функции за по-дълъг дефрост и подгряване на компресора (което можело да се наглася от някакви джъмпери на платката) или всяка фирма сам си преценя как ще остави машината? Струва ми се, че е добре да се активират тези опции за условията на нашата зима. Някой ако е информиран по въпроса да сподели?!?

4. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Коментирали сме го, идват фабрично без да са включени тези функции. Предполагам е въпрос на желание от страна на клиента/фирмата монтажник да се активират.

5. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

Цитат Първоначално публикувано от deian
    Ха, как така не може - няма невъзможни неща. Доколкото виждам, горе влиза малко под капака, а и датчикът е хванат за нея, това ли е проблемът?
    Проблема е,че горе не влиза малко,а има продължение,което доколкото си спомням е като капак над една платка.

6. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Възможно е. Глупаво е измислено. Все пак с желание може да се махне, ако трябва ще се пререже малко под горния ръб.

7. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Тогава да попитам, тези от вас които имат този модел, на кои настройки са го оставили...може би по-скоро тези които са били с тази машина и миналата зима могат да споделят как се е справила машината? Поне при мен за сега всичко е наред, но температурите не са достатъчно ниски за да се види дали би могло да има проблем.

8.  

9. Member Аватара на d_imige
    Тук е от
    Sep 2009
    Живее в
    Неустановено

В краен случай да,ама на мен ми дожаля да я съсипя тази решетка ( на FD25VA)

10. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2010

При мен засега не съм забелязъл да прави лед там.През ноща трудно мога да го видя.През деня го грее слънце.Но като го гледам може да се среже тази решетака и да се остави до джъмпера.Въпроса е дали ще е естетично или по-скоро може да навреди?Но спред мен е добре да стои нахлузено на джъмпера.Защото е и като протект.Тази зима май всички ще го тестваме.Иначе си рпави топло без проблеми.Пластмасите му пукат,но не е дразнещо.Доста са еластични.При мен на авто и на 22 градуса при 0 навън си изключва през 10 мин за по 2 3.Ако го дам на 2 степен не прави така.Но като наблюдения сякаш тия нискит ему обороти нямат ефект за нас.Не рпави така топло,защото не се усеща.Цялата му струя е една нежна.На 2 степен си е добре и си достига температурата

11. Banned
    Тук е от
    Feb 2003
    Живее в
    https://t.me/pump_upp

Какво излезе- ниската цена има защо?

12. Member
    Тук е от
    Jun 2011
    Живее в
    Казанлък

Kaki не знам какво имаш в предвид, но до момента за мен този климатик е точно това което търсех. Топли отлично без никави забележки и е изключително тих, което за мен беше много важно, тъй като го ползвам в спалня. Дори това, че е с висок минимум ми харесва тъй като стаята е малка и предпочитам струята да е по топла за да няма дискомфорт от хладно течение. Проблемите със замръзвания зимата за сега са само хипотетични и най-вероятно няма да се сбъднат.

13. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Цитат Първоначално публикувано от kaki
    Какво излезе- ниската цена има защо?
    Тази решетка я има и на МЕ-тата с висока цена . Това да му е проблема!

14.  

15. Тук е от
    Nov 2011

Кви решетки, кви 5 лв? Снимай да се види аз на моя нямам нищо излишно!

16. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Нормално е твоят да няма, твоето външно е нордик изпълнение - трябва да се справя най-добре с леда и снега.

17. Тук е от
    Nov 2011

Гледайки тази решетка мога да кажа, че си е екстра да я има. При повече скреж и съответно дефрост може да отдели голяма част върху самата нея и по този нашин да спомогне за по-малко количество скреж с която да се бори външното тяло. А и предпазва външното от големо листа.

18. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Всъщност, само пречи на дефроста. Замисли се твоят северен модел защо я няма фабрично.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 24 от 56 ПърваПърва ... 14222324252634 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. MHI 25 ZJ-S или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA
    От kaki във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 27
    Последно: 31-08-13, 00:36
  2. Отговори: 8
    Последно: 24-05-13, 18:01
  3. Daikin FTXS20K/25K vs Mitsubishi MSZ-GE25VA
    От maddog9 във форум Климатици Daikin
    Отговори: 21
    Последно: 20-01-13, 14:08
  4. Fujitsu ASYG 09LE или Mitsubishi Electric MSZ-GE25VA/MUZ-GE25VA
    От kurdamon във форум Климатици Fujitsu, General Fujitsu, Fuji Electric
    Отговори: 6
    Последно: 18-12-12, 22:22
  5. MITSUBISHI HEAVY SRK/SRC 20 ZJ-S PREMIUM SERIES ИЛИ MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-FD25VA/MUZ-GE25VA
    От kalliman във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 13
    Последно: 20-09-12, 17:48

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе