Ха, как така не може - няма невъзможни неща. Доколкото виждам, горе влиза малко под капака, а и датчикът е хванат за нея, това ли е проблемът?
Ха, как така не може - няма невъзможни неща. Доколкото виждам, горе влиза малко под капака, а и датчикът е хванат за нея, това ли е проблемът?
Здравейте! Някой може ли да каже дали климатиците от този модел за България са с активирани функции за по-дълъг дефрост и подгряване на компресора (което можело да се наглася от някакви джъмпери на платката) или всяка фирма сам си преценя как ще остави машината? Струва ми се, че е добре да се активират тези опции за условията на нашата зима. Някой ако е информиран по въпроса да сподели?!?
Коментирали сме го, идват фабрично без да са включени тези функции. Предполагам е въпрос на желание от страна на клиента/фирмата монтажник да се активират.
Проблема е,че горе не влиза малко,а има продължение,което доколкото си спомням е като капак над една платка.Първоначално публикувано от deian
Възможно е. Глупаво е измислено. Все пак с желание може да се махне, ако трябва ще се пререже малко под горния ръб.
Тогава да попитам, тези от вас които имат този модел, на кои настройки са го оставили...може би по-скоро тези които са били с тази машина и миналата зима могат да споделят как се е справила машината? Поне при мен за сега всичко е наред, но температурите не са достатъчно ниски за да се види дали би могло да има проблем.
В краен случай да,ама на мен ми дожаля да я съсипя тази решетка ( на FD25VA)
При мен засега не съм забелязъл да прави лед там.През ноща трудно мога да го видя.През деня го грее слънце.Но като го гледам може да се среже тази решетака и да се остави до джъмпера.Въпроса е дали ще е естетично или по-скоро може да навреди?Но спред мен е добре да стои нахлузено на джъмпера.Защото е и като протект.Тази зима май всички ще го тестваме.Иначе си рпави топло без проблеми.Пластмасите му пукат,но не е дразнещо.Доста са еластични.При мен на авто и на 22 градуса при 0 навън си изключва през 10 мин за по 2 3.Ако го дам на 2 степен не прави така.Но като наблюдения сякаш тия нискит ему обороти нямат ефект за нас.Не рпави така топло,защото не се усеща.Цялата му струя е една нежна.На 2 степен си е добре и си достига температурата
Kaki не знам какво имаш в предвид, но до момента за мен този климатик е точно това което търсех. Топли отлично без никави забележки и е изключително тих, което за мен беше много важно, тъй като го ползвам в спалня. Дори това, че е с висок минимум ми харесва тъй като стаята е малка и предпочитам струята да е по топла за да няма дискомфорт от хладно течение. Проблемите със замръзвания зимата за сега са само хипотетични и най-вероятно няма да се сбъднат.
Тази решетка я има и на МЕ-тата с висока цена . Това да му е проблема!Първоначално публикувано от kaki
Кви решетки, кви 5 лв? Снимай да се види аз на моя нямам нищо излишно!
Нормално е твоят да няма, твоето външно е нордик изпълнение - трябва да се справя най-добре с леда и снега.
Гледайки тази решетка мога да кажа, че си е екстра да я има. При повече скреж и съответно дефрост може да отдели голяма част върху самата нея и по този нашин да спомогне за по-малко количество скреж с която да се бори външното тяло. А и предпазва външното от големо листа.
Всъщност, само пречи на дефроста. Замисли се твоят северен модел защо я няма фабрично.