При подържане на Т в помещение, в момента в който се вкл компресора, мин отдавана мощност когато е по-висока, по-бързо достига на минимум зададената Т и по-бързо изключва, ако е такъв алгоритъма на работа.Първоначално публикувано от d_imige
При подържане на Т в помещение, в момента в който се вкл компресора, мин отдавана мощност когато е по-висока, по-бързо достига на минимум зададената Т и по-бързо изключва, ако е такъв алгоритъма на работа.Първоначално публикувано от d_imige
Боя се, че сте изпаднали в някаква заблуда с колегата Явертъ.Първоначално публикувано от eddy
-Адаш,че и Наборе,моето е FD25VA и също стои по описания от теб начин,но нямам възможност скоро да го огледам.Работя в друг град и се прибирам у дома веднъж месечно.Не вярвам обаче да е проблем от лош монтаж.Първоначално публикувано от IVO-1977
вярно глупости съм писал - ок когато и както достигне зададена температура работи на по-малки "стъпки" и така бяга от он-офф режима.
така? верно на сбор ходих ама ме хващате.
Здравейте! И аз съм с този модел Mitsubishi MSZ-GE25VA и за сега съм много доволен с изключение на две последователни "бзътвания" /в режим Отопление/ по около 2 секунди, които немога да разбера точно кога прави. Нормално ли е не е ли? Ще бъда Благодарен ако някой помогне.
Какво имаш в предвид с това бзътване, дай някой синоним
Да, както писах има го,но много рядко даже не всеки ден, в момента няма, не го мисли толкоз, това си е физика , той и телевизора съм чувал да пука.Първоначално публикувано от IVO-1977
Това за телевизора ти го каза първи. Моя също пука при промяна на темп. в стаята. Досега не казвах, защото мислех че при мен нещо не е наред. В къщи също пукат и хладилника, при тръгване на компресора. Както и бойлера, когато се пусне рязко топлата вода.Първоначално публикувано от ivan1
Вярно че е физика, но ми стана интересно защо при някои потребители го няма.
Еми аз малко трудно чувам, с топ не могат да ме събудят. Може би затова да го нямам този "проблем".
Значи, както и подозирах, проблема е при мен. Слуха ми е много остър. Чувам комар, ако е по близо от 1 м от мен. Това не е майтап.
Въпросния "комар" се чува когато се движат желюзите! Редно ли е да чувам можеби моторчето?
П.п
М/у другото днес направи първият си дефрост в мъглата рано сутринта, няма такава симфония от звуци. Събуди ме в 5:30
Здравейте отново!И моят Mitsubishi MSZ-GE25VA работи много тихо и според мен, добре за сега. Искам да попитам ще се увеличи ли консумацията на ел.енергия значително,ако скоростта на турбината я поставям в различни режими / като изключим консумацията на моторчето на турбината/ ,а не постоянно на Auto. Нощно време/ спи се в хола / намалям градусите на 20 и турбината на silent / безшумен/.Така си поддържа градусите и въобще не чувам вътр.тяло.
Нима на Auto го чуваш? Засега няма да ти вдигне консумацията, но на зима няма да може да поддържа желаната температура с толкова малък дебит на турбината. Ти сам ще усетиш момента, в който трябва да му "отпуснеш" още малко мощ