Еееее, така вече се живее, така вече се спи. А колко псувни отнесе горкичкия, всеки път когато вечер ме будеше. Чак сега вече започвам да оценявам достойнствата на машинката.
Еееее, така вече се живее, така вече се спи. А колко псувни отнесе горкичкия, всеки път когато вечер ме будеше. Чак сега вече започвам да оценявам достойнствата на машинката.
IVO-1977
Виждам, че си доволен от фирмата. Във форума имаме раздел Бял списък
Няма да е лошо да напишеш отзив за нея, както и да споменеш името и града в който се намира. Може да е полезно и за други
Виждам, че си доволен от фирмата. Във форума имаме раздел Бял списък
Бял има, но не видях Черен. Ако има дайте линк.
Не гледаш добреПървоначално публикувано от miro30
https://forum.setcombg.com/index.php/board,63.0.html
Ами аз съм доволен от услугите на Сплит сервиз-Варна. Съжалявам само, че и двата климатика не са закупени от тях, защото след това ги открих.Първоначално публикувано от Jackas
Здравейте имам въпрос? имам този климатик Mitsubishi MSZ-GE25VA, чета инструкциите за употреба на български и съответно сравнявам тези от кашона на климатика на руски и др. езици... , интересувам се къде е този Анти-алергичен ензим където пише почистване на всеки 3 месеца, и замяна на 1 годината с нов "част номер MAC-480FT-E" МОЛЯ НЯКОЙ ДА ПОКАЖИ СЪС СНИМКИ ВАЖНО МИ Е
КЛИМАТИКА Е МОНТИРАН МНОГО СКОРО НА НЯКОЛКО ДЕНА Е, НО УСТАНОВЯВАМ ЧЕ ГИ НЯМА ФИЛТРИТЕ ПРОСТО ЛИПСВАТ
Ензима едва ли някой да ти го покаже-по скоро филтъра третиран с него да ти снима.Първоначално публикувано от vasko_123
тука ли се трябва да се намира снимка 1 и снимка 2
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1324319886[/time]_________________________________________________
Не са те обрали, просто ги няма в кашоните тези "опции".
Да, и аз не съм виждал да има от тези "филтри".Първоначално публикувано от geozap
Пък и голям ефект от тях май няма .
Спокойно, така идва от завода.
интересен фанкт за такава водеща марка климатици ......." така идват от забода" пише че ги има филтрите от всички сайтове, в който се предлагат тези климатици и още функциии и какво излиза накрая че климатика само топли през зимата и охлажда през лятото а филтри за въздуха..... ?
Филтрите за въздуха си ги има. Това дето го няма е малко майтап работа. А ако искаш истински филтри за въдуха, цената е доста различна.
Радвай се на машинката, онези "филтри" и без това са с малък срок на годност - спират да действат (не, че изобщо се усеща действие) и ги изхвърляш.
Истинските филтри не са някакво парче, заемащо 1/10 от праховия филтър.
А малко ли е това?Че някои само ги охлажда лятото,но пък ако не те устройва,може да смениш режимите...Първоначално публикувано от vasko_123
За филтрите,само плазмените може да ги усетиш(помиришеш),а другите може би само лабораторно да ти докажат,че имат голям ефект.