Един път писах в една тема,същият климатик но подов струва 2400,така че цената не е определяща, като дадеш 2400 ще те топли по същият начин, и миналата година струваше 1400 без монтажа.За замръзванията няма никакви проблеми поне с моя, нито джъмпери са пипани нито нищо,външното тяло е поставено на такова място, че и да искам да пипам нещо не мога, евентуално да размразявам ако има лед, просто съм го оставил да си работи и не му обръщам внимание и всичко е наред.Довечера ще кача една снимка на външното тяло.Първоначално публикувано от kaki
От земята до външното тяло е над 5 метра, моят ще е първият дето ще се счупи ако замръзне

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър
 59Одобрявам
59Одобрявам

Отговор с цитат
  Отговор с цитат 
  Защо да е нормално да няма ??? Та тя предпазва в няква степен изпарителя от случайни механични въздействия.Друг е въпроса защо не може нормално да се отделя (както при Кериър и Тошиба).Между другото си мисля,че с прекъснат дефрост джъмпер ще успява да стопи скрежа в проблемната част
Защо да е нормално да няма ??? Та тя предпазва в няква степен изпарителя от случайни механични въздействия.Друг е въпроса защо не може нормално да се отделя (както при Кериър и Тошиба).Между другото си мисля,че с прекъснат дефрост джъмпер ще успява да стопи скрежа в проблемната част 

Хайде дръж се маалко по сполучливо,моля те
Хайде дръж се маалко по сполучливо,моля те