Този пост е редактиран от VeleV.Klima; 07-12-13 в 11:25.
Защо бисери и защо БГ Мама? На мен форума ми се струва супер норамел. Всеки изказва мнението си като потребител. За хората, които от климатична техника си вадят хляба съм сигурен, че всеки един модел е просто някакво желязо. Но хората, които отделят пари и си купуват тези машини имат някакви очаквания, обменят опит и се консултират с други хора в същата ситуация.
Нещо като форум за коли - всеки с радостите и мъките си.
Да не забравяме, че и ние имаме климатици, и ние ги ползваме.
Така е, но все си мисля, че ги гледате по по-друг начин нещата.
Ами не точно, напротив по-критични сме.
абе плазмата ми издава някакви цъкащи звуци понякога ,сякаш прескача искра вътре .. това нормално ли е ..
ми пише на 3 месеца то те минаха де ама ми изглежда идеално чиста то филтрите не съм чистил още и са ок вчера ги погледнах
И при сняг и при минусови температури, пак си топли, нали?
е то това не подлежи на съмнение за флагмана на МЕ .. ще топли и при -20 .. при -8 се беше кротнал на 290 вата миналата седмица
Ахам, машинката си е екстра, до момента се справя отлично....
Не ми е много ясно тези джъмпери, къде се намират и какво е предназначението им?...Не, че има причина да ги пипам, питането ми е от чисто любопитство ....
на външната платка са има ги в сервизното
- - - - - - - - - -
малко впечатления от дефрости в гъста мъгла и температури от -2 до +3 ,при напълно заскрежена пита я изчиства идеално като дефроста продължава колкото е необходимо ,последния беше около 6-7 мин ,компресора плавно вдига до 1000-1100 вата ,после пада на 500-600 и така се задържа няколко минути .. накрая спира компресора и пуска само външния вентилатор за 1 мин да подсуши вече размразения топлообменник