Форумите са именно за обмяна на опит между много хора, и по този начин да се изкара по-добра статистика на довлни/недоволни и плюсове/минуси на даден вид модел и т.н.
Аз пролетта като исках да си купя FH, всички в този форум препоръчваха Нокрия, но аз си взех Мицубишито.
Сега с две ръце гласувам за FH пред Нокрия. И ако някой се колебае, като прочете примерно мое мнение, като прочете мнение на други 10 ползватели, ще си направи сам преценката за себе си.
Не можеш да направиш никаква статистика доволни - недоволни. Доволните са вкъщи на топло и им дреме за форума. Недоволните пишат в голямата си част.
Когато уважаемите търговци от Мицубиши или други подобни производители (LG) насилствено направят от обикновения потребител няколко пъти бетатестер на шкартото си за третия свят, продавайки му го на тройни цени, в някои случаи се случва точно това, за което пишеш. Зависи на кой точно ще попаднеш. А предложенията за подобряване на софтуера могат да се направят и чрез хардуерно налагане на парчета от таралясниците по главите на некомпетентните дистрибутори, ако "забравят" да си спазват задълженията и да носят отговорност.
Здравейте господа,
Искам да попитам ваще машини, когато размръзяват тече ли вода от тях? Логично е да тече, но при мен няма. Последно време има и мъгли, а под външото тяло на терасата сложих една малка кофичка, за да не ми тече по плочките, но от 10 дни вече няма нито капка а машината не е спирана. Под останалите също не забелязвам да е текло вода.
От моите тече вода, но не го смятам за екстра - имам си собствен водоизточник. Виж, лед ако правеха щеше да е идеално за вискиту. Впрочем, стой си на топло, пий си там-каквото-пиеш и не се вторачвай толкова и не ходи да ги наобикалваш час - по час в студа.
Така гледам и да парвя. Но често вечер по това време правя кратка разходка и минавайки покрай блока се натъквам на локвички под разни външни тела, което ме кара да се загледам, какво се случва
Абе, не е лошо човек да е любопитен и наблюдателен, но май вече почва да граничи с друго...
myst някой да не я пие тая вода от кофата .. примерно ти ама да не си спомняш
не подценявайте Нокрията няма всички екстри на FH серията но топли здраво от месец съм с 14ка Нокрия и в момента отоплява над 120 кубика 80 от който без изолация.
сега мисля да взема FH25 за спалнята леко ме разколебахте с това че не може да поддържа зададената температура
ми не знам кой има проблем но аз му отварям към коридора ( още 12-14 квадрата ) и нищо .. все едно не съм отворил .. термометъра закован на 22 .. даже ми се струва ,че с тая машинка спокойно могат да се отопляват едни 25 квадрата с нормална изолация и дограми ( не панелка )
То и панелката може да се изолира и да се сложат дограми :D
мда и тухли могат да се сложат нали