От един месец е монтиран,но чак днес го разцъках това 3Д. Няколко проби правих днес и все си е "мързеливо" .
От един месец е монтиран,но чак днес го разцъках това 3Д. Няколко проби правих днес и все си е "мързеливо" .
Някой реши ли проблема с това 3Д Ауто? Не че има значение тъй като климатика си топли много добре.
Това 3Д Ауто ,по-рано го набедих за мързеливо,но си работи. При първоначално включване на климатика, "шава" по-активно . След всеки ОФ,вертикалните клапи са в различна позиция. Т.е. Работи си,но не шават постоянно.
Местоположението на клапите отговаря ли на визуализацията на дистанционното?
Този пост е редактиран от avenger; 24-03-16 в 08:53.
При включено 3Д Ауто, На дистанционното е символа за 3Д Ауто. Няма за положението на клапите горе/долу , ляво/дясно и т.н.
При изключено 3д ауто в нормален режим, например при мен вертикалната клапа лявата сочи напред защото е до прозореца а другата сочи надясно в другата част на стаята, а на дистанционното показва че клапите са на широк обхват демек едната най вляво другата най вдясно разбираш ли има разминаване, при мен 3д е направо умряло по всяко време
- - - - - - - - - -
Иначе като цяло много деликатен климатик, много тих и най важно топли яко, струята е гореща като печка
Как работи на охлаждане при вас този климатик? Ако мине в on/off и при излизане от off развърта ли до номинал или само аз попадам на форсирани бройки климатици?
- - - - - - - - - -
..., а температурата как я поддържа? При настроени ...., в помещението колко става?
Затрака ми турбината на вътрешното. Като отмине форсирането след излизане от off, се чува едно приглушено тракане. Не е силно, но го чувам от три метра, а не съм с много остър слух. Когато изключи дали щото намалява турбината оборотите, но тракането става едвам доловимо даже може да се каже, че почти изчезва. Възможно ли е "фреона да трака" или толкова си може турбината на 25ZM-S. Иначе при off действително е много тих. Малко прехвален от към безшумна работа ми идва, но се надявам на отопление да не ме разочарова.
Ще съжаляваш, че не сложи втора Тошиба
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Milanov, какво ще рече "или толкова си може турбината"? Не трябва да трака.
А ако звукът е от фреона, той ясно се разпознава. Лятото е съскане, зимата - като румолящо водопадче, ама не и тракане.
От ляво или от дясно на вътрешното го чуваш?
Баш си е тракане, но защо като изключи или като е на вентилатор почти не се чува. Тракането е по-открояващо се като работи компресора. Не мога да кажа от къде идва от ляво или дясно, преди час го изключих, че от работа on/off стана влажен въздуха в стаята.
Ако тръбният път ти е права линия, може да придава от външното към вътрешното вибрацийки, щом само при работещ компресор се чува.
Както каза Румбата,чува се "набиране" на компресора, а не турбината. И си поддържа зададената температура +/-1 градус. При зададени 26с държи 25.2/25.5