...с малкият да не стане хептен тихо...
...с малкият да не стане хептен тихо...
Миланов като увеличиш площа пак така ли се държи.
Не съм пробвал на отворена врата към коридора, но дори и да не изключва (в което се съмнявам) не ме устройва този вариант, защото срещу вратата е легло и не става да е отворена. През деня 20градуса стайна и отворена около 15 см. врата и вечер и през нощта 23...23,5 и затворена врата. Няма лoшо при топло време да си работи on/off, това го знам че ще е така още със закупуването. Но да работи on/off и да има консумация колкото ако работи на минимума без а изключва............
Малко по малко май всичко си идва на мястото, външна +3....-1, зададени 22 в стаята 22,5 градуса. При тези външни температури все още работи on/off, за 10 часа консумация 4,5kWh. (Като трябва да се има в предвид, че първоначалната стайна температура е била 20 градуса.) Дефрост не съм забелязал, правил ли е, не е ли не знам, но щом не съм го усетил значи е добре.
Консумацията ми се вижда доста височка за 10ч.От кондекс прочетоха оплакванията на milanov и пуснаха цялата серията на промоция
Този пост е редактиран от JOKVN; 14-11-16 в 15:32.
Ами оплачете се и от тошиба супер дайсекай де.Да "хвана" и аз една промоция...
Много дупки, много нещо.Защо въобще са му сложили дъно
По-важното е че дефростта е при наличие на скреж по питата. Това е от сутринта на 26.11.2016 /събота/ при външни -1...-2 градуса. Цяла нощ работи без да изключва, което също ме радва, при зададени 23градуса, втора степен на вентилатора и Silent режим. В стаята 22,5 градуса.
Миланов, лепни частично едно парче тиксо на голямата правоъгълна дупка, че му пада ефективността като смуче въздух от там.
Значи Дайкините трябва да ги монтират с кашоните.....
От вътрешната страна на правоъгълният отвор има някакъв порест материал. Не е светъл отвор. Не знам каква им е целта, но едва ли засмуква въздух от там. А и аз малко съм го спънал с този silent режим.До -2градуса външна не вдига минимума и може да работи на 320...330W продължително време. Което пак ме радва.
Добре е, че имаш повод за радост, а аз само ще ти подскажа, че японските вдигат минимума на.......250-260W
Миланов, фолиото по тампоните, предполагам е твое дело?
Изпратено от моят MI 4LTE с помощта на Tapatalk