От един месец е монтиран,но чак днес го разцъках това 3Д. Няколко проби правих днес и все си е "мързеливо" .
От един месец е монтиран,но чак днес го разцъках това 3Д. Няколко проби правих днес и все си е "мързеливо" .
Някой реши ли проблема с това 3Д Ауто? Не че има значение тъй като климатика си топли много добре.
Това 3Д Ауто ,по-рано го набедих за мързеливо,но си работи. При първоначално включване на климатика, "шава" по-активно . След всеки ОФ,вертикалните клапи са в различна позиция. Т.е. Работи си,но не шават постоянно.
Местоположението на клапите отговаря ли на визуализацията на дистанционното?
Този пост е редактиран от avenger; 24-03-16 в 08:53.
При включено 3Д Ауто, На дистанционното е символа за 3Д Ауто. Няма за положението на клапите горе/долу , ляво/дясно и т.н.
При изключено 3д ауто в нормален режим, например при мен вертикалната клапа лявата сочи напред защото е до прозореца а другата сочи надясно в другата част на стаята, а на дистанционното показва че клапите са на широк обхват демек едната най вляво другата най вдясно разбираш ли има разминаване, при мен 3д е направо умряло по всяко време
- - - - - - - - - -
Иначе като цяло много деликатен климатик, много тих и най важно топли яко, струята е гореща като печка
Как работи на охлаждане при вас този климатик? Ако мине в on/off и при излизане от off развърта ли до номинал или само аз попадам на форсирани бройки климатици?
- - - - - - - - - -
..., а температурата как я поддържа? При настроени ...., в помещението колко става?
Затрака ми турбината на вътрешното. Като отмине форсирането след излизане от off, се чува едно приглушено тракане. Не е силно, но го чувам от три метра, а не съм с много остър слух. Когато изключи дали щото намалява турбината оборотите, но тракането става едвам доловимо даже може да се каже, че почти изчезва. Възможно ли е "фреона да трака" или толкова си може турбината на 25ZM-S. Иначе при off действително е много тих. Малко прехвален от към безшумна работа ми идва, но се надявам на отопление да не ме разочарова.![]()
Ще съжаляваш, че не сложи втора Тошиба
Sent from my MI 4LTE using Tapatalk
Milanov, какво ще рече "или толкова си може турбината"? Не трябва да трака.
А ако звукът е от фреона, той ясно се разпознава. Лятото е съскане, зимата - като румолящо водопадче, ама не и тракане.
От ляво или от дясно на вътрешното го чуваш?
Баш си е тракане, но защо като изключи или като е на вентилатор почти не се чува. Тракането е по-открояващо се като работи компресора. Не мога да кажа от къде идва от ляво или дясно, преди час го изключих, че от работа on/off стана влажен въздуха в стаята.
Ако тръбният път ти е права линия, може да придава от външното към вътрешното вибрацийки, щом само при работещ компресор се чува.
Както каза Румбата,чува се "набиране" на компресора, а не турбината. И си поддържа зададената температура +/-1 градус. При зададени 26с държи 25.2/25.5