Айде де бе, 5 климатика на прави стени, точно този да го монтират на кривата и да го усучат.....
Айде де бе, 5 климатика на прави стени, точно този да го монтират на кривата и да го усучат.....
Миланов, май намерих виновника за проблемите.
https://www.youtube.com/watch?v=DuxKhguWzRU
Човека има 5 климатика, как пък се случи точно на хевито да се усуче и да запука. Много капризни от към монтах тея хевита бре. С пинЦета трябва да се работи.
- - - - - - - - - -
Пука защото работи като конвенционалка тръгни-спри и надува компресора до номинал. И държи на този номинал няколко минути. Като стопли стаята и темперира ето така почват да работят тези климатици - включи/изключи и газ до ламарината. А вие си ги слагайте до креватите....
С конвенционалки се отоплявах миналия век, в един офис. Не помня да са пукали някога? Проверките след всеки монтаж си ги правя с двата палеца и досега не съм се подвеждал. Като не щеш конвенционалки, ще бръкнеш по-надълбоко в джоба. Пукането няма нещо общо с това.
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
dodo, дойсейкая ми като работеше като хеви /включи изключи през 20мин/ пукаше та пращеше. А е монтиран от най, най, най,.. Дет се вика бест от дъ бест.
Просто някои модели пукат повече от други. Твоето хеви и на росс са някаква случайност та не пукат.
Шеста серия е толкова дайсейкай, колкото е и мерцедес А-класата на марката. Ако дайсейкай 6 не пука при отопление, бих заключил, че е с повреден външен агрегат
Изпратено от моят SM-G975F с помощта на Tapatalk
Явно още някой е ударил джакпота с непукащ ZS, не сме само ние с Додо щастливците. Клипът е качван от човек от форума.
https://youtu.be/tZP49iRidqo
Рос, аз съм със стария модел 20 ZM-S, който би трябвало да е по-зле откъм минимум. Не съм доволен от него не защото пука (никога не го прави), а защото много топли и трудно му се регулира температурата. Покрай кризата с вируса съм си почти цял месец у нас и успях да му стъпя на врата с настройките. Трябвало да го оставя 3 дена да работи, без да го изключвам, за да почне да си спазва зададената температура. Така са ниските класове. Взех го нисък клас и евтин, защото трябваше да се ползва много рядко. Не съжалявам особено, но малките китайски хитачита работят по-добре откъм комфорт. А и като цена са много по-достъпни.
Ако ми беше прочел постовете, щеше да си купиш пета серия! Още я продаваха. Бегъл поглед на вътрешното тяло на шеста серия беше достатъчен, за да забележиш недомислената конструкция. Ограничаваш го на 50% и си го ползваш със здраве! И отваряш леко прозореца
Навремето без малко да взема и аз 6та серия ,но отивам в магазина и на мострата изложена на стената пластмасите бяха пожълтяли за около година примерно .. и се отказах