Mimojef, пак ще намерим за какво да мрънкаме, манталитета ни е такъв. Иначе съм съгласен с теб, че би било добре, потребителя да има повече свобода за някои функции.
Mimojef, пак ще намерим за какво да мрънкаме, манталитета ни е такъв. Иначе съм съгласен с теб, че би било добре, потребителя да има повече свобода за някои функции.
То ако няма мрънкане, няма да има ПРОГРЕС.
Дъвче се едно и също от доста време, все едно откривате топлата вода.
Рос, аз за мен си я открих топлата вода и съм доволен.
krasimirradev, пробвай следното:вдигни един градус и остави турбината на 3-та степен, след като темперира, сам ще си свали на около 2-ра (споко не са 30db)и ще заработи на минимум. Поне при мен се получава.
Б*си, хората с едно парче стъкло и пластмаса връзка с космоса правят, тука едни минимуми не могат да оправят. Срамота.
Milanov в пост 204 съм писал, че си сваля на 2-ра. А това при 20 zs-w (той ми е в спалнята) не са 30db, а по скоро 23db по сервизно.
Явно не искат да го "оправят" и според тях така е по-добре. Нека не забравяме, че старите машин от високия клас - zix, zjx и zmx не си вдигат минимумите, а ползват същия компресор като на 20-35ZS-S. Това с покачването на минимума го пише, откакто е излязъл модела. На който не му допада, да взима друг климатик и готово. Дъвче се едно и също.
На номинал (ако изобщо го достигне) държи 2секунди и веднага пада на минимум. Хисгерезиса на сензора е 2°. Изобщо аз затова казвам , че моите машинки сякаш са други модели от обсъжданите във форума.
Zarki4a e написал как се настройва за да не влиза в офф преди това и JOKVN го е писал след него и аз , няма как машина за 1100лв. сама да се настройва по желанията на потребителя.
Този пост е редактиран от Mig82; 13-12-19 в 08:43.
Нищо чудно да имат разлики един и същи модел произведен по едно и също време. Не знам защо надува, 24° задание, авто вентилатор, 2 седмици не е нито пипан нито изключван, в достатъчно голям хамбар е. Да не кажат любителите на кене*и нещо...
- - - - - - - - - -
Трагедия...
На майка ми също не изключва. 25-ца е, в 40м3, доста студено помещение. Държи се на Ауто фан. Просто загубите покриват покачването на минимума, при зададени 23гр. Защо смяташ, че 10/3 он/офф е по-лош от 5/5 да речем? Имам и такава, която може да е в он и минута само. Там пък може да се случу по-често включване/изключване, което знаем, е съпроводено с някакви екстри. А да, вторият вариант не ми е довел до по-нисък разход на ел. енергия. Спри да търсиш негативи на машините си, ми погледни малко от другата страна. Пак ти казвам, имам и такава, която не е 10/3, но не мога да кажа, че е по-добре... Така или иначе, вдигнат ли ти се загубите, за да ти покрият минимума, излизаш от омагьосания кръг. Ако си под този праг, ще си бачка он/офф. Какво толкова има още да му се умува???