Аз съм на V.
Аз съм на V.
Отново си пожела да работи он-офф до 23 С. При 24 "заспа" и не е изключвал нито един път.Външна температура от 0 до 4 С.Разход 6,4 КВ за 24 часа.Поддържа си заданието дори и на първа степен на вентилатора(много ми е тихичкоИначе го даржа на Ауто .Поне за мен си е доста адекватен режим.По принцип тази температура ми малко повече от колкото съм свикнал,но ако така не оффи ще свиквам.Вие успяхте ли някак да го надхитрите?
Аз така надхитрявам моя ЗМХ под 0-та. Не че ми пречи он/офф, просто започва с дефростите на он/офф цикли. Между другото, ЗМХ ми гори грубо колкото Тошибата в почти идентични помещения и условия, а тя общо взето не офф-ва. Така че он/офф не мислете, че е кой знае какво зло. При ЗМХ разликата е, че съм му задал Сайлънт и не вдига повече от 420W след офф. При ZS не става този номер, за съжаление.
Този пост е редактиран от rosswen; 21-12-21 в 19:13.
Този пост е редактиран от bobivg; 21-12-21 в 21:12.
Моят не мога да го накарам да си направи градусите по ДУ 24, а термометъра показва 22 и малко.
Е до колко да ги вдигам?А и нямам идея колко харчи тази машина, защото е вързана директно към мрежата и няма как да и закача уред.Да си призная честно, ако сега трябваше да избирам не бих я взел нея.
Да ти кажа нищо не ме кара,но като се влезе не се усеща топлината, като в другата стая, а там по ДУ е 22 градуса.
Камината рязко ги вкара в тежък офф.
Утре чакаме он.
35 ца настроена на 25градуса. Външна температура -7.Стаята на климатика 20кв.всички врати отворени към 2х16кв. стаи плюс антре 4кв.
... една драма,
Screenshot_20211222-063101_e-Control.jpg