Покажи.
Външната е падала до -7 и двата са настроени на 23. В малката е на отворена врата, в голямата на затворена. Този в голямата е с дефрост на час От тези 10 дефроста усетих само сутришните. Спал съм като къпан. Спя при него, че у нас сме малко под карантина и го наблюдавам
Между другото към 11 и двамата са си смъкнали минимума, а температурата не е прескачала Нула градуса. Нали уж трябва да стане +2
какъв дефрост на час ,нали само при нужда дефростваха МХИ .. сух студ е тия дни
Напекло го е слънцето и сензора му е отчел +2
или може дефроста да нулира изискването за +2, моя като е 0 градуса и бичи на 430W като го изключа и включа излиза от тези 430W...
Но с две думи това не е нормална работа на инверторен климатик, всъщност то си беше май написано и в сервизното....
Няма грам слънце при нас. А този в Хола гледа на север. Никакъв шанс за слънчев лъч
Вероятно при 0 дефроста нулира.
Самия дефрос го е нагрял. После като тръгва чака пак да стане -2. Ама е било по-топло.
Баси Щаха!!!
'псолютно всички постове ми харесаха. Даже и напъните.
Не, че нещо, ма докат съм айляк.....
Бе, кото таковата! МХИйнал съм си го, та.....
...нека да е Лято! Важното е, да е топло когато трябва.
Новия фреон кажи речи не е видял зима , ето как е на R410 снощи беше -11 няма дефрост. Сутринта като качи над 2° от слънцето свали минимума с дефрост , но това е задължително.
Скрийншотове те са последователни на всеки час , но тапаталк ги е качил разбъркано :
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Този пост е редактиран от Mig82; 13-01-22 в 17:23.
Под едното Хеви спя и не е дефроствало до сега, освен преди няколко дни на он/офф цикли. Тези студените вечери не изключва и не ми е размразявал. Под другото съм по цял ден, защото съм под карантина от две седмици. Не е правил дефрост в мое присъствие от над 2 седмици.
Дали са верни графиките на мимоджеф .... това не е дефродт на брой(10-12) но/офф цикли то си е направо по часовник .
Новия фреон май май ...
Мимоджеф , сигурен ли си че това са дефрости ? Някои пикове са на 45 мин.
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
[mention]Mig82 [/mention], не е от фреона. Имам приятел с 2бр 35ZSX-W в двуетажна къща, всеки топли по 40м2, че и отгоре. Има и 20-ка, под която спи. Обаче при него и 3-те машини не оффят. Дефрост тази зима, май още не е виждал. А гледам Петър от другата тема, има няма дефрости на суха пита. При него може да е, защото много си играе с дистанционното, знм ли.
Тази нощ не знам как ги дават температурите. Ще го сложа на 24 и ще оставя вратата леко отворена. Да видим как ще е.