То за имането - има, даже mimojef има една такава седмица, но е Х 2 цената.
С тая вътрешна изолация е намалена драстично инертността на помещението, и в комбинация със софта на MHIто,
ще си гледаме ЕКГта на НА.
То за имането - има, даже mimojef има една такава седмица, но е Х 2 цената.
С тая вътрешна изолация е намалена драстично инертността на помещението, и в комбинация със софта на MHIто,
ще си гледаме ЕКГта на НА.
Всъщност , от къде дойде това "твърдение" , че минимума на Z's се вдигал на 400 вата под -2 ? Пише ли го някъде конкретно във ватове ?
Колега Миланов , да знаеш нещо ?
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Моя не слиза под 400. Качих го на 23 и вдигна ОН-а на 10 минути. Демек прехвърля петте критични минути. На шестата минута закотвя на 400 и така до ОФФ
[mention]Mig82 [/mention] , нали знаеш, че ограничението е на обороти. При понижаването на външните, консумацията спада, при същите обороти. И на майка ми ZS при -7гр бачкаше на 370-380W без да изключва. При теб вече е -6, така че съвсем нормално.
При.мен рядко падат толкова температурите и го бях забравил пък и тука постоянно се припяват 400вата...
Обороти, ватове все тая, ако подкара една седмица дневните -10° , на Mig стайната ще е 15°
Този пост е редактиран от Mig82; 12-01-22 в 23:30.
Пълен шит, на 27° задание и пак е тръгни спри. На сред зима.
Цяла нощ 28° задание, фан 2, 450W
Стайната зорлем 25°, по китайските метеостанции, реално е под 24°.
Screenshot_20220113-063217_e-Control.jpg
Освен ако не ти е фъснал фреона и да го караш на отворена вратата към целия апартамент и тошибата ти да почива няма как при 450 вата консумация да е под 24° в стаята. Пък си и вътрешен апартамент с комшии и парно(мисля).
Е няма угодия, ако е в стая работи on-off, простор му трябва, мицубиши хеви искали обем, като има обем какво се получава - нищо.
Цял час съм си играл за да спре да работи като конвенционалка - отвори, затвори, вдигни градусите, свали градусите, вдигни вентилатора , свали вентилатора......
Миланов, Аз ако ти покажа графика на моя новия от тази нощ, ще се успокоиш много