Да не би да съм активирал случайно с някаква комбинация от бутони, някакъв по агресивен алгоритъм на размразяване. Няма ли на дистанционното бутон за ресет на заводски настройки.
Махал съм му батериите.
mimojef изключи климатика от електрическото захранване и извади батериите от дистанционното му управление. След 10-15 минути сложи батериите в дистанционното и включи климатика в електрическата мрежа и виж дали ще се е рестартирал.
не взе Брийзлеса че често размразявал и случи на кофти бройка и/или монтаж с МХИ
Нали му казах,първо щепсела и после 26°.
На 26° не дефроства.
Преди да го купи пак нещо намекнах.
- - - - - - - - - -
Нещо не го взехте на сериозно с прозореца на V....
Ок ще проверя. Между другото дефростите продължиха на час до към 23:00. Преди лягане изключих 3д ауто и настроих да духа напред, до към 01:00 бях буден, нямаше дефрости после спах под машината и не съм се събуждал.Добре значи сайлънта може би помага в определени ситуации, може аз да не долавям разлика, но ще го държа на сайлънт преди лягане.
Довечера ще проверя за захвата към стената, че не се бях сетил. Антивибрационните не мога да проверя дали са с прекъсната шпилка. Изглеждат ми като да са от този тип, прав цилиндър симетрични с леко удебеление в краищата. Мисля да не ги пипам и затягам, понеже нещо мериха с нивелир, като монтираха и може да наруша нивата.
Изпратено от моят SM-A525F с помощта на Tapatalk
Аз също бях писал за дефрости по часовник-през 50 минути и много силно бучене на външното тяло.Усещат се вибрации в цялата къща.Снощи го нагласих на втора степен и на 23 градуса.Нямаше вибрации и бучене,при мен падна до минус 20.
А дефрости имаше ли?
Имаше,но не повече от 3 за цялата нощ.
Нямам никакво обяснение за поведението на машината.
В големите студове отоплявам само 20 квадрата и затварям вратата към коридора,който е около 13 квадратни метра.
Абсурд е да стопли цялото помещение.
Иначе в 20-те квадрата си поддържа температурата.
mimojef, в метро продават едни тънки памучни одеяла. 100% памук. Ако нещо решите на 26° да останете.....
С олекотена не става.
аз да напомня за ОЛХ опцията