теб те интересува какво показва дефрост термистора освен външната температура .. ако там малко не отговаря на стойността си може да доведе до подобен проблем защото алгоритъма ги сравнява двата и така решава колко е заскрежен топлообменника
теб те интересува какво показва дефрост термистора освен външната температура .. ако там малко не отговаря на стойността си може да доведе до подобен проблем защото алгоритъма ги сравнява двата и така решава колко е заскрежен топлообменника
Не, че е невъзможно, ама на нова машина, при това маркова вероятността клони към 0 (нула).
Преди време от Кондекс ми бяха писали, че по тяхната статистика датчиците са едни от най рядко дефектиращи елементи.
Според мен търси проблема някъде другаде, ако изобщо има проблем.Другата 20-ка МХИ, тя как е с дефростите, алгоритъма е еднакъв.
Другата е с дефрости на брой ОН/ОФФи. На 11 пуска дефрост.
При този се явяват на по 2-3 ОН/ОФФ-а. Отначало не беше така.
И при мен е така. Температурата в момента е -8 навън, влажност 51%. Питата е суха дефростите са през 50 минути. Тъкмо се прибрах от работа и засякох докато гледам телевизия под него. Дефростите са доста кратки.
Srk35zs/ 23 задание, 23 в стаята. Фан 2, 3д ауто. Няма он/офф,
Изпратено от моят SM-A525F с помощта на Tapatalk
И при мен са много кратки и при двата климатика. По една минута точно. Този на който ми прави дефрости на ОН-ОФФ цикли дефростите са разредени на 2-2,5 часа.
Другия на 50 минути на 23 ми работи ОН ОФФ през 2-3-4 цикъла пуска дефроста.
В 18:35 направи последния дефрост и го вдигнах на 26 градуса. Сега е 20:35 и още няма дефрост. В стаята е 25,5 вентилатора е на Авто.
Луда работа
ngeorgiev992, Кога е купуван.
Мимоджеф , задай му 30° и макс вент да видим до колко ще развърти на -12 ?!? То твоето пък е 9ка пък , ама нищо де ...
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Как ви се струват на вас шумовете от външните тела? При мен може би само в диапазона 400 -600w се чува доста басово и тежко бучене и на определени места, даже и в двете стаи, особено в ъглите на стаите се чува най- силно и това ми е най- големия дискомфорт.. бутона сайлънт е сложен само за украса не помага изобщо, до колкото изчетох назад така е при всички.
Не се изциганих с монтажа, антивибрационни тампони, неръждаеми стойки тави и тн ужким всичко топ..
Изпратено от моят SM-A525F с помощта на Tapatalk
При твоя модел (35-ца), Silent ораничава развъртането до около 600 вата и външния вент. до 4 степен, поне на теория. Това "басово и тежко бучене", провери ли да не е от ламарините, като натиснеш оттук, оттам, не спира ли ?
Антивибрационните тампоните с прекъсната шпилка ли са , или само ги водят "антивибрационни".?
Този пост е редактиран от Palev; 26-01-22 в 09:34.
След задание 26 вчера в 18:35 до тази сутрин в 8:00 нито един дефрост.
Вчера до полунощ температурите паднаха до към -8 след това се покачиха на -4.
До 2:00 беше на затворена врата и консумация 430-460 вата. В два часа отидох да видя какво се случва в стаята. Температурата 25,8 малкия потен, завивката изритана на земята.
Отворих му вратата и от тогава до тази сутрин е бачкал с около 600 вата.
14 часа без ОН/ОФФ и без дефрости. Ама това си е лудница на тези градуси.
Сутринта го намалих на 24.