слагаш датчика в четвъртито шише ,познах ли![]()
слагаш датчика в четвъртито шише ,познах ли![]()
Принципно се отоплявам на газ и климата я позлвам основно за охлаждане, но след всичкия този рев по тези Хевита, днес реших да го пусна да грее.
Мулти 50ка с 35ца и 25ца в София. Пуснати и 2-те тела към 18;30 на 25гр., 3-та степен и клапи горе. До 21;00 работи на тези градуси, след това ги свалих на 24гр., тъй като стана прекалено топло за моите критерии. До сега 21;45 не е изключил нито веднъж, не си е мръднал клапите, не си е намалил вента, дори след свалянето на градусите на 24, едиствено се усеща как се повишава и намаля температурата на въздушния поток. Сложил съм термометър близо до 35цата, който отчита към момента 23.7гр.. Външното тече като лейка.
Той "рева" е основно от читатели не от ползватели .
Изпратено от моят SM-M215F с помощта на Tapatalk
мултито е съвсем различен климатик и няма как да ти офи с 2 тела и отоплявайки 35-40 квадрата
На 3-та не е чак толково тих, даже си е шумен за моите критерии. Остави го да поработи ден два , да си темперира стени, мебели.
После пиши как е.
35цата е осезаемо по-шумна от 25цата на 3та, но в дневна среда не дразни.
Иначе за мен е важно като го пусна да си достигне заданието, след това какво ще прави ми е все едно.
Вчера над 5ч. не изключи нито веднъж, като последните 2ч. и половина работи на 24гр. като поддържаше 23.7 в средата на помещението, като в най-крайните точки се усещаше, че е по-топло, а помещението е Г-образно и не е от най-оптималните за отопление с климатик.
Та не знам как така едни са доволни, а други не. Може мултитата да са по-добре измислени, а може и проблемът да в неправилен монтаж и избор мощност на машината.
Мултито е с двойнороторен компресор, минимум 1kW захранваш 2 тела, срещу конвенционалката с минимум 0,9kW и едно тяло. Освен в надписите друго сходство няма.
Като изключи едното след него изключва и другото. Малеее, това ако зацикли едното off, таман тръгне другото offне.
Rakeem, прежали се няколко дена да дадеш отзиви.
Няма такава опасност, двете вътрешни работят независимо едно от друго. Могат да си включват и изключват, когато си искат, но щом едното работи и външното работи. Изключват единствено при дефрост.
Към момента няма как да го оставя да бичи, понеже не живея постоянно и спя по 1-2 вечери на седмица и то през няколко дни, но сега като застудее и падне сняг ще оставам по повече и ще го тествам.
Гледай сега как milanov плясва едно мулти и .... с излишния вече фибран си изолира жилището.
Даже и буркани за зимнинка ще има.
Направо.
Фибрана и бурканите са остаряла технология, само четвъртити шишета.
Такива с по голям обем, по добре работи климатика.![]()