Направи му сополмод.
Аз се чудя как един не се прежали да му купи стенно дистанционно. Мисля си че он/офф ще бъде решен в голяма степен.
Направи му сополмод.
Аз се чудя как един не се прежали да му купи стенно дистанционно. Мисля си че он/офф ще бъде решен в голяма степен.
още преди години като ви писах че това е псевдоинвертор рипахте
Незнам, но аз му хванах чаката да не влиза в оф поне за сега.Това е графиката от снощи до тази сутрин,заданието беше 25 градуса и трета степен на вентилатор.На втория скрийн шот може да се види положението на клапите който не променям на от няколко дни.
Изпратено от моят 2201116SG с помощта на Tapatalk
в стаята ти е 27 градуса .. не знам какво помещение е но това е доста ,той не офи но икономия не чакай при тия градуси
По моите наблюдения е по-скоро 23 реални градуса на височина метър от пода, но то много зависи с какъв термометър мериш /колко е верен/ и къде /височина и отдалеченост от климатика/ е сложен.
ЕЕЕЕ.....Навремето се се начетох точно на такива коментари само че за една друга марка,която е много недолюбвана тук във форума.И да бъда честен работа на машината при задание 25 градуса,външна температура 0 градуса на 8-ми етаж и консумация 280 вата си е икономия.Съжелявам че машината която беше преди на мястото на MHI-то я няма вече за да Ви покажа завъртане до 2.8kw и после се кротваше на 350 вата ,без да направи дефрост цяла зима.Вижте колко мнения имам във този форум и тогава ме съдете.
Наздраве на всички
https://ibb.co/x14LbvT
20 zs-w при външна около -1 в къща с външна изолация и изолирани тавани.
Ето какво показва термометъра на 40 см от пода.Задание 22 градуса и максимален вентилатор
Нормално е да показва толкова, като го обдухва струята от климатика, в този случай ако го сложиш на пода...може и малко повече да вдигне
Най-накрая да вида права линия и без да е влизал в офф през ноща.