Страница 200 от 200 ПърваПърва ... 150190198199200
Резултати от 2,986 до 2,995 от общо 2995
Like Tree1890Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Точно за това говорех!
    Genadi80 одобрява това.

2.  

3. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Genadi, Аз разбирам да си някой дебютант........ ама ти отдавна се мотаеш тук из форума. Би трябвало да си прочел всички теми за ЗС и въпреки това си го наби до дъно.
    Няма един рахат с тези дръвца.
    Не стават за сушене на мезета. Постоянно ОФФ-ят. Нищо не помага. Нито сополмод, нито суджук мод.
    Ти суджука си го хапнал още като си си дал парите за това нещо. Сега ще си го търпиш.
    Наздраве!

4. Senior Member Аватара на bobivg
    Тук е от
    Feb 2010

Никой не е казал, че сополмода е за да промени минимума. Не знам кой е имал такива очаквания. Целта е след като стартира да му даде малко повече време и евентуално да прехвърли първите 3 минути, когато работи на по висока мощност и да мине не минимум.
    След като падне на минимум е въпрос на топлозагуби за конкретното помещение, при всеки е различно. Ако при работа на минимум докарва повече енергия от загубите на помещението ще офне неизбежно е. Ако обаче помещението изисква повече енергия от колкото произвежда на минимум ще почне да работи постоянно.

п.п гледам че изкарвате датчика настрани. Целта е да застане колкото може по-ниско за да се увеличи обема на топлия джоб и да прехвърли първите 3 минути. Ако на някой му претопля помещението просто да го държи на по-ниско задание. Изкарване на датчика при някои ще има ефект при други не, няма гаранция.
    https://forum.setcombg.com/%D0%BA%D0...ml#post1062226

Да се върнем на темата.
    Ние с мъжа на сестра ми не сме профита като Генади и въобще не се стараем да докараме търговски вид.
    Този пост е редактиран от bobivg; 11-12-24 в 08:42.
    avelion, Rakeem, Genadi80 и 1 други харесват това.

5. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от mimojef Виж публикацията
    Genadi, Аз разбирам да си някой дебютант........ ама ти отдавна се мотаеш тук из форума. Би трябвало да си прочел всички теми за ЗС и въпреки това си го наби до дъно.
    Няма един рахат с тези дръвца.
    Не стават за сушене на мезета. Постоянно ОФФ-ят. Нищо не помага. Нито сополмод, нито суджук мод.
    Ти суджука си го хапнал още като си си дал парите за това нещо. Сега ще си го търпиш.
    Наздраве!
    Да от много отдава съм в този форум , и много съм изчел дори за онези машини който много хора не харесват.Избрал съм този модел,защото искам да ми е духа топло,дори и на минимум консумация,да ми е тихо когато спя и топло.Днес на пазара са малко машините който са с по 34-35 кила външно,което също е фактор.А за това какво съм хапнал си е мой проблем.Различни условия на работа ,различни резултати.И само да попитам за тези пари какво друго бих взел,Daikin който вече се прави при комшийте или МЕ което го правят китайците,или още едно Hitachi което да ми дефрства през 50 мин.

6. Senior Member Аватара на mimojef
    Тук е от
    Jul 2007

За дефростите не бързай. И този ще те изненада.
    Качвал съм графики. Не си внимавал като си чел.
    Не искам на се заяждам, но все се хвърляш на прехвалени джунджурии от един-двама ползватели. Не се вслушваш в масата.
    Май си беше купил и едно японско Хитачи. Пак от прехвалените. Какво стана с него?
    п.с. МЕ се правят в Турция.

7. Senior Member Аватара на dodo_pv
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Пловдив

Мимоджеф, имам четири такива хитачита, на 100 волта. Може и 6 да са станали, не помня. Какво точно те интересува по тях? Освен, че са едни от най-дуракоустойчивите машини, с които съм се сблъсквал? Външните им тела са на северни стени и не виждат слънце. Топлят като калорифери. Не обледяват и харчат ток, на половина от прехвалените гриййй.
    Alexi и Genadi80 харесват това.

8.  

9. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от mimojef Виж публикацията
    За дефростите не бързай. И този ще те изненада.
    Качвал съм графики. Не си внимавал като си чел.
    Не искам на се заяждам, но все се хвърляш на прехвалени джунджурии от един-двама ползватели. Не се вслушваш в масата.
    Май си беше купил и едно японско Хитачи. Пак от прехвалените. Какво стана с него?
    п.с. МЕ се правят в Турция.
    Дефростите въобще не ме интересуват,доста съм виждал и то на всеки 50 мин.Да, не съм чел темата за този модел,само че ми беше препоръчан от човек който всеки ден монтира машини(за съжаление от много отдавна не се появявал във форума), съм се допитал до него каква машина да взема която да замени японското Хитачи което ми служи вярно 4-сезона,което ми струва 400лв и което не видях нито един път да дефроства за това време.Та това японче издъхна лятото,изгоря му инвертора ,и не си струваше да се ремонтира.Явно не си виждал истински японски климатик,който завърта до 2.8kw и изкарва 70 градуса жега.Та това което замести япончето ми харесва защото ме топли .
    mimojef одобрява това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Jul 2016
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от bobivg Виж публикацията
    Да се върнем на темата.
    Ние с мъжа на сестра ми не сме профита като Генади и въобще не се стараем да докараме търговски вид.
    Онова чудо в крайно ляво не го обдухва достатъчно, аз бих го метнал на скарата, още утре.
    bobivg и Genadi80 харесват това.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2022

ОДА ЗА БАХУРА
    Покрай сьомги и гурмета,
    крем брюлета и суфлета,
    бри, прошуто и филета,
    и какви ли не мезета,
    дето са модерни много
    и се хвалим с тях редовно,
    аз се чувствам малко жегнат -
    бахура е пренебрегнат!
    Бахура си е традиция,
    той си няма опозиция!
    Няма аналог, патент
    тоз' световен прецедент!
    Всеки тайно хапва бахур!
    Дори светския оратор!
    Но защо ни хваща срам
    с този нашенски салам?
    -
    Казах си "тук има драма,
    бахура е без реклама!"
    И говорих с копирайтър
    да напише некой тайтъл.
    Бахура го заслужава,
    щото сила притежава!
    С бахур имаш сила мъжка,
    с него грипът те не тръшка,
    лоша клетва те не хваща,
    злите хора той отпраща.
    Само истинските дами
    падат си по тез салами!
    -
    Сноб и интелектуалец,
    богаташ или страдалец -
    вси пред бахура са равни
    и във подвизите - славни!
    За поета той не струва
    'щото трудно се римува,
    ала всеки си го тачи -
    бахура, туй много значи!
    -
    И туй нещо уникално
    според мен е най-реално
    да е гордост национална
    и на герба да се барне!
    Бахур не разочарова
    както, видиш ли, отбора.
    Той не предизвиква свади,
    само носи ти облаги!
    БеГе афродизиака
    и мечта на всяка кака!
    -
    Бахура е институция!
    Бахура е революция!
    Бахура е еманация
    на нашата администрация!
    По-скъп е от биткойн,
    по-голям от всеки войн!
    Той ще покори планетата!
    той е Шекспир на мезетата!
    ( автор неизвестен )
    espace, vanz и Genadi80 харесват това.

12. Member
    Тук е от
    Jan 2015
    Живее в
    Usa

Да използвам темата ,имам въпрос за японските митсубишита и по точно Z серията след 2015.Как са с дефростите ? При нужда ли са ?
    Този пост е редактиран от nanizealot; 21-12-24 в 21:57.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 200 от 200 ПърваПърва ... 150190198199200

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 1855
    Последно: 05-01-25, 21:48
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе