Страница 212 от 214 ПърваПърва ... 162202210211212213214 ПоследноПоследно
Резултати от 3,166 до 3,180 от общо 3196
Like Tree1965Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Някаква роля вероятно ще играе и мястото където се намира външното тяло и дали понякога го брулят по-силни ветрове, дори посоката им, ама да не го усложняваме чак толкова хаха.

2.  

3. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Цитат Първоначално публикувано от Danzki Виж публикацията
    В неговият регион е друга България, не се гонят минимуми.
    Там в онзи регион работата на машините е сериозна.По другите места може да няма зима,но по течението на Дунав зимата си е сериозна.Тази година и в южна България имаше студени дни(Пазарджик),и при мен имаше доста дефрости през ноща,поне когато ги чувах,на един единствен бях свидетел миналата седмица когато при нас имаше гъста мъгла и външна температура около нулата една вечер.Доста добре беше заскрежил топлообменика и дефроста продължи около 6 мин.Тази зима се наложи да обуя на моето MHI тампони понеже имам ударена арматура и по време на дефрост през ноща се чуваше резонанса от фибрацийте в панела.
    П.С.При мен когато няма никой вкъщи и трите машини не работят,пускат през телефона 30 мин преди някой от семейството да се прибере.Като цяло и тази година сметките за ток са както минало годишните.
    Този пост е редактиран от Genadi80; 29-01-26 в 08:00.
    rosswen одобрява това.

4. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Гена, тампоните свършиха ли работа?
    Не го мислете ZSX, той и -15гр е виждал, не е много по-различна графиката. Бачка кучето в 45м2, външно помещение, 14м2 прозорци и без никакви топлещи съседи. Ония дни нали беше -12гр при нас. На задание 23гр и вент Ауто, си държи 24гр и си свирка. Реално седи на 3-та скорост (medium) или степен под нея. Никога не ми се е налагало да му вдигам градуси или да пипам турбината. Минимумите ги има, когато трябва, над +4-5гр си работи на тях.
    П.п. Тази зима при нас е почти идентична с тази от 2016г.
    Mega, GLARYS, Genadi80 и 1 други харесват това.

5. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Гена, тампоните свършиха ли работа?
    Не го мислете ZSX, той и -15гр е виждал, не е много по-различна графиката. Бачка кучето в 45м2, външно помещение, 14м2 прозорци и без никакви топлещи съседи. Ония дни нали беше -12гр при нас. На задание 23гр и вент Ауто, си държи 24гр и си свирка. Реално седи на 3-та скорост (medium) или степен под нея. Никога не ми се е налагало да му вдигам градуси или да пипам турбината. Минимумите ги има, когато трябва, над +4-5гр си работи на тях.
    П.п. Тази зима при нас е почти идентична с тази от 2016г.
    Да Рос,тампоните свършиха работа.Общо взето напоследък въобще не гледам коя машина на колко вата е,важното е да е топло вкъщи.
    rosswen одобрява това.

6. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Радвам се. Съгласен съм, аз избишках тази зима и на другите две машини смарт контактите. Вече във всякакви условия съм наблюдавал, каквото ме интересува. Остава само да ме слушат дълго време, каквото се иска от тях го правят качествено.

7. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Тази зима загатна леко,но си е далеч от 2016г-2017г

Януари 2017

Това беше един от най-студените месеци в историята на града, със средни дневни температури често под -5°C.

• 1 – 5 ян: Начало на сериозното застудяване. Температурите паднаха от -2°C до -8°C.
    • 6 – 12 ян: Пик на ледения период. Минималните температури в района на Козлодуй достигнаха до -15°C / -18°C, а максималните останаха трайно под -7°C. Дунав започна да замръзва при някои участъци.
    • 13 – 25 ян: Студът се задържа, като температурите варираха между -12°C и -2°C. На 25 януари например са отчетени минимуми от -9°C.
    • 26 – 31 ян: Леко „затопляне“, като дневните стойности се доближиха до 0°C / +2°C, но нощите останаха мразовити.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Говоря конкретно за нашия град. Спомням си я много добре зимата от 2016-та година. Дори прогнозата, която дават за града се разминава с действителността често пъти. Имаше две седмици с минимални под -10гр и максимални -5гр., след което 1-2 седмици малко под 0-та, с денонощни мъгли. Да, една идея бях по-ниски минималните температури през 2016-та, но да речем 3-4 гр.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Климатичните ентусиасти могат да минат и за метеорологични ентусиасти

11. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Ами те двете сфери са пряко свързани. Аз чак толкова подробно не искам да задълбавам, по-скоро ме интересува как се държат машините. Заради зимата 2016-2017та се регистрирах във форума...

12. Member
    Тук е от
    Sep 2018
    Живее в
    Хюстън

Офтопик: точно заради тази зима съм се изолирал като за Якутск а тя така и не дава реванш.

13. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от HiDefinition Виж публикацията
    я така и не дава реванш.
    Дава, дава у "панело" винаги се изплаща с единственото условие да е направена качествено.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Така е, свързани са темите. Иначе аз не мога да се сетя каква е била тази зима преди 10на години. Миналата зима сякаш беше с по-продължителен мразовит период от тази до момента и до към -15 пикова отрицателна температура. Спомням си до -18 преди години, откакто ползвам климатик. Но миналата и тази зима леко напомниха, че не трябва да се разчита само на глобалното затопляне, когато се избира климатик за отопление. Пак зависи и от конкретния район разбира се.

16. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Извод: Купуваш си ZSX-W Diamond и си решаваш проблемите през всички сезони, при всички възможни варианти на Българската Зима и в който и район от страната да живееш.

17. Senior Member Аватара на ccankov73
    Тук е от
    Apr 2013
    Живее в
    Разград

Ето ти - първите две са от януари - улицата няколко дена не я бяха чистили.
    Само с джипките газехме.
    Последната е от 20ти април.
    Беше си зима - хубава.....
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    HiDefinition и HRS9 харесват това.

18. Member
    Тук е от
    Dec 2024

Реално погледнато трябва изолация, а не скъпи климатици. Като гледам голяма част са с разни Грий и подобни и пак оцеляват, а и до -30 да падне, такива мразовити периоди са само няколко дни, а през останалото време всяка едноредова цепеница ще свърши работа, а ако се изолираш зверски и със свещ може да се топлиш

- - - - - - - - - -

А дали японците не си помпят климатиците до такава степен на отопление, заради показаното в това видео

HRS9 одобрява това.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2129
    Последно: 24-01-26, 22:15
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе