Кое да спре да офи. Zm-s няма как да спре като бичи с 440W при -2°.
И на zs-s трябва преписване на софта.
Дайсейкая от кога от кога е инверторПрост софтуер, лесно се лъже.
![]()
Milanov, твоето "потракване" оправи ли го?
Година го нямаше, сега гледам пак се появява от време на време. Ще трябва някой ден да го разглобя.
Само при следене ли "потраква"?
@mimojef , каза че твоя 20zs-w не трака вече, как стана това?
Rosswen, към мен ли е въпроса?
Смяна на вътрешното тяло. След много кратно разглояване, сглобяване подмяна на всички въртящи се части............. без ефект разбира се.
Турбината на новото е видимо по-крива.... в смисъл вижда се люлеене с просто око, но не трака за сега.
П.С. новото тяло е закачено на същата планка и на същата стена. Дюбелите са поставени точно на местата които са определени за тази цел по сервизно.
Значи може и да не е втулка/турбина, както Миг загатна. Интересно.
Това с боя не го мисли и на 2-те ми Хевита си личи отчетливо, но вече 3-та година не са се обаждали.
Видяха се в чудо хората. Хиляда пъти го закопчаваха, разкопчаваха, подлагаха му, от единия карй, от другия край, напънат, разпънат, свободен, закопчан, откопчан....... няма и няма.
Евала на момчетата обаче! В един момент на мен започна да ми става неудобно.
Не съм питал за заключения.
За мен е важно да не трака защото е гаранционна стока а това което се случваше с климатика съвсем не може да се нарече нормален начин на работа.
За себеси имам ясен отговор на въпроса кога и защо започва да трака, но не ми се коментира.
А кажи де. Разгада стримера на дайкина, дай твоята теория за тази прословута втулка.![]()