Ами за последните няколко години, доста хевита монтирахме и такива мрънкалници (всяка прилика с действителни лица и събития е случайна) които търсят под вола теле, не сме срещали...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Ами за последните няколко години, доста хевита монтирахме и такива мрънкалници (всяка прилика с действителни лица и събития е случайна) които търсят под вола теле, не сме срещали...
Изпратено от моят Mi Note 10 с помощта на Tapatalk
Аз спя под Хеви от 4 години и няма да го заместя с друга машина, докато не сдаде багажа тотално. Според мен, а и според хората, които са ми били на гости /спали са вкъщи под него/, все едно не работи климатик, толкова е незабележим. Ама от тях никой не се вторачва в движение на клапи и ватметри. При майка ми положението е същото, а тя притежава модела от темата.
Този пост е редактиран от rosswen; 04-12-21 в 18:18.
Отговарям на Palev: климатикът на 1, 2 и ауто, което е практически тези двете скорости, климатикът тръгва на 600-650w с гореща струя и спира след 2 3 мин като е паднал до 500w и това до безкрай, без значение какво е заданието. Клапите ги държа не си спомням на кое положение, но не е най-долно. Ако са 3-на средно, ако са 4-по-близо до долно. Понякога преди заспиване избирам втора степен, ако не мога да се отпусна и трета ми е шумна. Средната консумация за последния месец е 240w/h срещу 140 за комфората в южната спалня. Там положението на климатика е горе долу същото, но вратата е по диагонал на срещуположната стена и това може и да е съществено. Не виждам какво мога да спестявам волно при положение, че нямам интерес да имам проблем, а ако имате подозрение за нещо , питайте и ще отговоря. Леглото мога да го преместя, но не знам дали това ще помогне, при положение, че не ме бърка, а предложението да разменя климатиците не знам дали е сериозно и не бих искал да го коментирам.
Абе вие големи Мрънкалници излязохте. Трябваше да видите новобранците в казармата, едно голямо кюмбе тип варел в помещение 30м на 16м, студ да си е.е майката.
Аз нали съм си сложил диаманта(20-ка) на 1.2м над мен и само на 3 и 4 бачка и нямам оплаквания, това е в 12м2 изолирано помещение, и духа към вратата за хола. Па как ли не оревах целия форум. Жената съм я предопредил да си го намаля на 3 като си ляга и все го забравя и спи на 4-та скорост турбина, та се налага като се местя да го намалям на 3, вие тук за 1 и 2 степен говорите. Една част от вас са само за конвектор но мама и тате да плащат тока.. Наистина за за тез пари е добър климатика, бих си взел същия хардуер-японски но и там цените са по 1,5 пъти спрамо тези тук може и по две.
Това е същото като :
https://m.youtube.com/watch?v=dI-oGFv-Rtc
Sent from my SM-M215F using Tapatalk
Този пост е редактиран от Mig82; 04-12-21 в 22:07.
По добре си сложи Урурото в спалнята.
Ще сбъркаш.
Аз сигурно съм от многото, които поради незнание са забили 35zs-w в 16 изолирани кв.м. Вярно е, че работи он-офф. Въпреки това - всичко се случва много тихо и плавно. Държа го на втора степен, а при необходимост променяме температурата, която поддържа доста точно. С бебе сме и мога да кажа, че към момента в този ценови диапазон за мен е перфектна машина (тиха, топлеща и най-важното е, че не усещам неприятен полъх по време на сън, а е монтиран отляво на спалнята). Може би, защото не обичам от стената да вее хлад, а аз да се радвам, че не хАби ток.
...с модулация.
Майтапа настрана ма седнах да посмятам малко загуби днес и при -5 мисля ще му покрия перфектно минимума от 400W на тва което топля. Тъй, че според мен добре са си сметнали нещата инжинерите на МХИ.
На някой ако му идва голям, явно са му били криви сметките.
Sent from my MI 8 using Tapatalk