Страница 209 от 210 ПърваПърва ... 159199207208209210 ПоследноПоследно
Резултати от 3,121 до 3,135 от общо 3140
Like Tree1944Одобрявам

Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Не, за вертикалните няма, само за хоризонталните ако се позиционират и двете в средата.
    vladata одобрява това.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Отговор: Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZS-W Premium - въпроси, коментари, проблеми

Здравейте, нещо не ми харесва как работи климатика последните няколко дни. Не пада под 500W. Подържа си заданието, но работи on/off както преди, но до скоро след Off тръгваше до 700w и след това падаше до 330-340w, поработи и пак off. Сега тръгва пак до около 700w , но под 500w не пада. Пробвах с различни температури и сила на fan-а, но няма разлика. Знам, че си вдига минимума, но под 2° а такива температури не е имало. Спирах от ел. мрежата с извадени батерии за 1час и пак нямаше промяна.

4. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Първото покачване на минимума е от 13гр., като се качва и с една степен турбината, независимо на Ауто или ръчен режим е. На +17 минимумът се покачва още повече, както и степента на турбината.

5. Member
    Тук е от
    Feb 2023

не е само твоя - в момента и моя работи точно по този начин - предполагам комбинация температура , влага и т.н. - брутален он/оф и 500в

посред нощ понякога се кротва на 200в , понякога си офи - предполагам заради високите температури

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

Помислих, че може външният датчик да е заминал, че до сега не е работил така.

7. Senior Member Аватара на Genadi80
    Тук е от
    May 2017

Скоро ще му свикнете на работата.Машината иска студено време за да работи адекватно.Ето моята 35-ца днес отоплява хола,коридора и стига до кухнята,при задание 25 градуса,трета степен на вентилатор.Днес при нас външната не е покачи повече от 11 градуса през деня,сега е около 7.5 градуса,и машината си бачка без да офне от сутринта от както съм го пуснал.МХИ-тата искат судено време за да работят адекватно и да топлят като калорифер.
    П.С.
    Резките пикове в консумацията са от излизане на терасата да се преточи зелето и да се проверят мезетата дали се сушат.
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    stivi, Lucky Acho, HRS9 и 1 други харесват това.

8.  

9. Novice
    Тук е от
    Dec 2011

Цитат Първоначално публикувано от HRS9 Виж публикацията
    Не, за вертикалните няма, само за хоризонталните ако се позиционират и двете в средата.
    И аз имам същия проблем с шума от вертикалната клапа като прави он/оф при достигната температура(SRC 25ZSX-W), направи ще ме докара до лудост да не говорим че ме събужда през 15 мин с това движение. Някъде из темата бях видял пост на колега, който беше извадил леко настрани датчика за температурата и така дори и на по-ниски градуси реално ще работи повече и ще прави по-малко спирания. Поправете ме ако греша.

10. Member
    Тук е от
    Mar 2024

Цитат Първоначално публикувано от vladata Виж публикацията
    И аз имам същия проблем с шума от вертикалната клапа като прави он/оф при достигната температура(SRC 25ZSX-W), направи ще ме докара до лудост да не говорим че ме събужда през 15 мин с това движение. Някъде из темата бях видял пост на колега, който беше извадил леко настрани датчика за температурата и така дори и на по-ниски градуси реално ще работи повече и ще прави по-малко спирания. Поправете ме ако греша.
    Може да пробвате - при моя Премиум когато клапите са на ауто позция няма никакъв шум от движението им, ако ги позиционирам ръчно се чуват при он/оф. Позоционирах клапите спрямо монтажа и всичко на ауто, и вече при он/оф не се чуват

11. Novice
    Тук е от
    Dec 2011

Клапите(2бр.) за ляво-дясно насочване на струята съм ги позиционирал спрямо това, че при мен се води "ляв монтаж"(от менюъла съм го задал) и те не се движат. Под "ауто позиция" имате предвид swing - "движение нагоре надолу" или аз ви разбирам грешно?

12. Member
    Тук е от
    Mar 2024

Обхвата в зависимост от монтажа се настройва така:

И избирате позиции "Спряна клапа"
    Този пост е редактиран от Ivanskin; 02-12-25 в 15:05.

13. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014

За тоя "сополмод" , целия корпус на вътрешното тяло ли сваляте за да извадите датчика? Свалих черното капаче за захранването, но сензора така плътно стой между няколко пластмасови държача , че няма вадене

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от vladata Виж публикацията
    (SRC 25ZSX-W),. Поправете ме ако греша.
    Поправям ви, модела за който говорите няма нищо общо с този, за който е темата. Движението на вертикалнтие клапи при режим ОН/ОФ на ZS-W Premium е напълно безшумно, докато при вашия ZSX-W, долната клапа е доста голяма и определено е шумна, ако машината е преоразмерена и особено ако е в спалня, както може би е при вас трябва да се посъветвате с качествен техник който да я изключи от буксата( ако изобщо такъв вариант е възможен при този модел, аз съм чувал, че може), както практикуват някои ползватели на подови машини за долните клапи.

16. Member
    Тук е от
    Mar 2024

Ползвам Премиум, не е напълно безшумна, както написах само на "Спряна клапа" е безшумно.При всички други варианти клапите се чуват осезаемно при включване и изключване

17. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2022

Имам преки наблюдения от 4 броя ZS-W, една 12-ка и 3 7-ци и при четирите машини вертикалните са НАПЪЛНО безшумни. При ZSX-W вече шума е осезаем.

18. Novice
    Тук е от
    Dec 2011

Явно съм в грешка, извинявам се за което. Но явно и тук симптоните с шума са сходни и хората търсят решение

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC ZSX-S/W Diamond
    От rosswen във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 2073
    Последно: 26-12-25, 21:46
  2. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRCZS-S
    От plamenof във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 657
    Последно: 30-07-24, 10:58
  3. Mitsubishi Heavy Industries SRK / SRC 35 ZS-W Premium не поддържа температурата в стаята
    От mar7ooo във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 29-01-23, 15:54
  4. mitsubishi heavy industries srk / src 20 zs-s или 25 zs-s
    От Dani във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 3
    Последно: 28-10-18, 23:55
  5. Mitsubishi Heavy Industries SRK/SRC 35ZJP-S
    От Macabre във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 26
    Последно: 14-11-13, 15:40

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе