За четене на вътрешната температура извън вътрешното тяло. Би било полезно за някои помещения, а и климатика да работи по-адекватно
За четене на вътрешната температура извън вътрешното тяло. Би било полезно за някои помещения, а и климатика да работи по-адекватно
Реших да поръчам. Днес го взех и монтирах, ще напиша впечатления след няколко дни.
Да. Първи впечатления, работи добре. При задание 24° , изключва на 24,2-24,3 и тръгва пак 23,8- 23,9. За сега съм доволен. Работи и Silent Mode. Ще дам по подробно мнение след няколко дни работа
За ZS ли?
Иначе гледам има проекти да си го направи и сам човек. Но това е готово решение.
Да, на Premium, но е един и същ и за Diamond,мисля че само на zsp не стават, че нямат порта на платката. Видях, че има , но не е само да си го сглобиш, има си и софтуер за пипане. Този холандец пуска често update и работи с хора от Mitsubishi (до колко може да му се вярва) , но първите впечатления са отлични. По-плавно развъртя след офф и слиза на минимум , но минаха студените дни да се види там как се държи. Доста редуцира он-оф циклите и се чувства по-добре и комфортно. Нека поработи няколко дни да имам по добър поглед над работата на климатика и ще споделя пак.
Той термометъра сигурно подава данните за температурата и като се сложи по-ниско в стаята и е нормално да се промени поведението на климатика