Възможно е. Ако за 4 офа и около 55 мин. Межфу дефростите са изпълнени четирите условия.
А и от графиката се вижда ясно, че е възможно.
Как да го настроя моята 25ца, че да има минимум 250W?
Даже и на 20 градуса да го наглася, минимума му е 460-480W.
Ъпдейта на софтуера помага ли в тази посока?
Точно на 20гр няма как да докара минимума. По-скоро на 25.
А ако не искам да стоя на 25 градуса?
На 25 градуса ще изпукаме. Има ли друг начин?
25 плюс отворен прозорец.
И на 21-22 градуса започна да слиза до към 240W.
Сега се появи друг проблем. Понякога от външното тяло започва да се предава един кликащ звук вътре е стаята.
Отвън се чува като чукане на ламарина. Да нямат нещо тези хевита разхлабено и да се получава някакъв резонанс от време на време?
Аз този звук го чувам само при он/оф на климатика , ама ще те излъжа дали преди започване на он-а или 1-2 мин след оф-а - така съм му свикнал ,че даже сега се сетих за него като попита
Нямам си на идея от какво е
От монтажа в петък до момента - SRK 25 Premium - къща, в северна стая със стара двойна дограма, 17 квадрата, 2 външни стени и 2-те с прозорци, пуснат за проба ( основното отопление е локално парно ). Настроен е на 23 градуса топло със сила на обдухване - auto. При това задание - 22.5 градуса прави в стаята със затворена врата - 21 градуса с отворена. Ако засиля силата на обдухване на ръчно 3-та или 4-та, предполагам ще достига темп и при отворена врата. Като сменя дограмата в тази стая и сложа окачен таван с изолация, ще е още по-добре със сигурност. Не се чува как работи външното тяло което е монтирано на пода на терасат към стаята. При тези топлозагуби и това време щом се справя, нямам какво повече да искам. Надявам се все така да работи.
това са идеалните условия за този инак конвенционален климатик
Здравейте, реших да сменя новото Фуджицу, щото ми замръзнаха ушите от хладната му струя.
Насочил съм се към МХ. Кой от тези 4 бихте ми препоръчали? Благодаря.
Почти всички са един и същи модел, само цвета им е различен. С този модел няма да усещате хладна струя. ZTL е по-ниския клас, аз бих се спрял на ZS.
От толкова on/off да не вземат да изпаткат нещо... Два броя имам аз SRC25ZS-W2. Добре, че поне послушах от части съвети тук и не заложих на 35. Поне за сега топлят и са безшумни. Не знам и колко са икономични. Единият е на 25градуса, другият на 22, правят по 6-7kw/ден. Досега други климатици не съм ползвал и реално не мога да направя съпоставка. Темата не я бях чел преди да си взема бройките, иначе едва ли щях да заложа на два