Аз не им се втелясвампросто обеснявам какво е пък всеки да си мисли и изказва както иска. Честно казано и на мен ми се иска да имах врата в момента, за да видя какво би се получило при такива обстоятелства. За ауто дали го направих или си го оставих на втора степен не мога да се сетя, че вчера след работа много набързо през нас и тръгнах на почивка. Като се прибера ще споделя.
Дайте моля предложения за читав ватметър?
На това устройство може ли да се задава дневна и нощна тарифа за да ти сметне парите? До колкото виждам не. Какво му е по-доброто?
За да видиш че се е променила мощността трябва да рефрешнеш приложението. На мен не ми харесва това устройство.
https://www.youtube.com/watch?v=_nDPmxT_Ai0&t=393s
То не е нужно да си виждал ZSX, в случая е важно колко от топлината може да стигне до другите стаи, а дали ще е ZSX или Arieli от Метро няма никакво значение /освен за изразходваната електроенергия/ ! Или ZSX има специална функция, с която задаваш път на въздушната струя и тя обикаля целият апартамент, по избрана от теб треактория !?
Много сте смешни, като пишете убедено за неща, от които си нямате представа
https://i.postimg.cc/Wb3cm46L/Screen...tplink-iot.jpg
Този пост е редактиран от eleena; 04-03-23 в 13:49.
Знаеш ли какво означава въпросителната? Така и не отговори какво му е по-доброто ?
Отчита ли косинус Ф?
Каква му е точността?
На колко време записва данните в приложението?
Твърдиш, че го познаваш и че е по-добро но не казваш с какво е по-добро. Щом го познаваш добре устройството дай малко подробности.
Аз не бих си го взел защото държа да имам информация в реално време как се променя мощността, но на някой може това да не му е важно.
Наистина много насериозно го взехтеЕстествено, че няма такива "екстри" какво като е ZSX. Казвах го не веднъж, но пак ще го кажа. Целта на този климатик НЕ Е да отоплява цял апартамент и не се и опитвам да го постигна, абсурно е ако някой иска да го направи. Целта си му е да отоплява хол 21 м2 + тераса/кухня 5 м2 и евентуално да ходи малко топлина към коридор, но не е задължително. Споделям за температури и в другите помещения поради факта, че нямам поставени врати в апартамента и наблюдавам температурите във всички стаи защото няма как да го огранича в момента и топлото се разпределя навсякъде и е просто информативно предоставена от мен информация.
Това което сте предложи ли има ли наистина опция за наблюдение в реално време на консумацията или се подават данни към приложението на определено време?
Да, бил съм го оставил на ауто като зададената температура си беше 23 градуса. В далечната част на хола температурата беше 22,8, а в спалнята 19,3. Не ме е имало три дни и нищо друго не е отоплявало освен климатика. Не знам какви са били външните температури в София през тези дни.
Ами значи цепи заданието.
Дава инфо за мощността в момента в реално време, за деня, за месеца, за годината, за определени часове, има графика по часове. Има и енергиен календар. Дава инфо и за сметката за месеца, ако си ги въвел естествено. Единствено няма напрежение и ток, но те не ми и трябват, тъй като имам точен мултиметър.
Някой има ли представа защо на втора и трета степен духа еднакво без промяна ако се превключи от втора на трета? На последна четвърта духа осезаемо по-силно от другите.