Тавата е с 6 отвора ако не ме лъже паметта, а ако трябва да го сравняваме с други модели и марки е малко под нивото на Старлайт TSWF.
Тавата е с 6 отвора ако не ме лъже паметта, а ако трябва да го сравняваме с други модели и марки е малко под нивото на Старлайт TSWF.
от тия изброените го класирам на последно място ,то той е и най евтин
Добре, какво ви/не ви харесва у него?
Шегуват се, разбира се. Даймънд серията си е Топ![]()
За топа си е топ но на тия температури 15-16 градуса моите два Daimonda са он-оф докато TSWF си бачкат между 110 и 180 вата .....цепеници или каквито и там определение да им се сложат работят инверторно на тези температури без да офят!
Всичко е сбъркано, тракат пластмаси, втулки, постоянно е он-оф, започва от 600 вата, претопля, дефроства, скъп е а и двете тела са много големи и тежки и не изглеждат естетически добре, абе дръвце и конвенционалка като премиум серията само че по-скъпо. Starlight TSWF is all you need
ПП Най-големия му недостатък е че ZSX35 може да стопли сам 60 квадратни метра с разход около 420 киловата през Януари 2023 както пише Арислан в коментар №1828.
Този пост е редактиран от HRS9; 01-02-25 в 19:11.
Няма такова нещо, честна скаутска.
35ZSX-W се утвърждава като зимна машина. Тази сутрин е -8 с мъгла, развъртал се е след дефрост до 1750W. На -2 вчера удари 1840W. По каталог му дават максимално развъртане при +7 до 1870W. Доста добре запазва възможностите си в студа. Същото се отнасяше и за 60ZSX-S.
Този пост е редактиран от rosswen; 20-02-25 в 11:03.
Тук при нас падна до към -5 гр., но без сериозна влажност. Няма дефрости. Реших да го пробвам на HI Power. Струята беше адски топла, ако стоиш под нея дълго време, може да ти прилошее.
Ако не се лъжа консумацията се качи до около 1500 вата
Power consumption (Heating) 0.14 - 0.47 - 1.36( това са данните от сервизното за 20ZSX). Max power consumption - 1.92( тази стойност е еднаква за моделите 20,25 и 35)
Скоро не ги бях гледал как работят но снощи падна -12 градуса та реших да видя как е бачкала 12-ката настроена на 24 градуса ауто вентилатор отопля хол със преходна спалня а ето графиката![]()
Ето нещо, което, според мен, от MHI могат да пипнат - минимумите. 7ца, 9ка и 12ка - всичките са с еднакъв минимум под определена температура.
Този разход от около 280/290 вата към 06:50, по сервизно се отчита, когато външната температура се вдигне над -2 гр. По това време от денощонието обаче обикновено е най-студено. Казваш температурата е паднала до -12 градуса. При такива градуси минимумът е 55 rps, 45 rps, ако се вдигне над -10 гр. Т.е. . разходът би трябвало да е по-висок.
Аз ли нещо пропускам?