Климатика беше оставен на 22 градуса цяла нощ и тази сутрин също, дърпаше си около 230 вата в реално време, постигна си тепературата и взе да духа по незабелижимо. Отвън Топлообменника беше по заскрежен спрямо първата снимка която пратих но не драстично просто беше вече покрил равномерно навсякъде. Реших да му помогна с полуверизатора с хладка вода но докато го взема и напълня вече беше вдигнал клапата и размразяваше. Типичното леко бучене без да върти перката. След което вътре се чуха как изкоклочиха водите и след още 1 мин започна да работи. Целия процес горед олу му отне около 7 мин, като ми направи впечатление че макар и чист кондензатора отвън продължаваше да го размразява, тоест дори и малко да има да размразява той си има програма 5 мин примерно, сега след надуването на ватовете за 1 мин пак си работи на 230 вата и турбина на 3.
Целия процес започва с вдигане на клапите, после започване на размразяване което аз нямаше да забележа ако не бях покрай външното и да виждам. Ако не бях отвън до него нямаше и да усетя лекото бръмчене което прави при размразяване(трябва да си до него отвън за да го чуеш), после изтекоха водите дето се казва и после започна да се набира и така 1-2 мин, след което падна на 230 вата и така си работи. От петък до сега 30 киловата за 93 часа. Все пак съм доволен, държи температурата в малката стая и поддържа хола с 1-1,5градуса по ниско хола който е 37м2 с мокрото помещение.