Машината не е спирала между дефростите. Аз имам и панасоник и при него е горе долу на 12 цикъла и прави контролен дефрост, макар и японски. Та затова съм наясно, затова казах че не е нормално, и се чудех дали е възможно да не е вакумирана добре, но може и да греша. Да днес в пловдив беше около 1 градуса сутринта с вятър и мокър сняг, при втория дефрост обаче беше 3 градуса,пак валеше макар и слабо това е около 2 следобед пак с вятър, в момента на писане пак е тръгнала към заскрежаване но съвсем забелижимо. За времето на дефроста утре пак ще проверя и ще докладвам. Все още не ми се иска да вярвам че има проблем. Работи постоянно на 260-280 вата, поне 30-40 пъти на ден гледам и през деня е около 230 вечерно около 270 вата, нощно и рано сутрин може и да качва и на повече ако падат температурите под и около нулата. Единствения нормален вариант остава е да прави що годе добър топлообмен с хола който е 37м2 и от това машината да се твари повече от нормалното. При мен например е обратно с топлоотаването, ако оставя машината на 23 и авто то тя ще направи джоб от малката стая и ще реши че си е свършила работа и ще намали разхода и оборотите(даже ще започни да офф-и) и във хола температурата ще падне доста. Сутрин като станем в хола е 20 при оставен климатик на 22, ако го направим на 23 там е 21 тъй като намалям турбината на 3 а през деня е на 4докато си легнем) и разликата е 1градус, помощ няма от никъде за да я ползвам та трябва да идва от климатика.
Не бях рефрешнал докато пишете. Ще го модна аз,хахаха. Росене какъв проблем би имала според теб ако го има. Че от някакъв проблем много не мога да схвана. Аз затова питах, въздух евентуално от не добре вакумирана машина или намалено количество фреон или ел проблем, или лоша партида,хахаха. Не казвам лошо за машината просто храна за мислене