Сега се возя пътувам и в града почти всички Хевита са така. Нищо му няма.
Сега се возя пътувам и в града почти всички Хевита са така. Нищо му няма.
Този път започна да размразява от това положение. Целия процес продължи 14 минути като зелената лампа мигаше. Звъннаха ми и не можах да видя точно колко беше точно в режим на размразяване, отчетох точно само времето на целия цикъл. След края се набра до 1315 вата и един път докоснал тези 1315 вата започна да пада и сега е на 236 вата. Навън е 3 градуса. Този път не изпъшка много,хахах. Ще следя следващия път колко дърпа в режим размразяване.
Василе как ги виждаш тези клими от пътя че размразяват,камо ли отзад дали са заскрежили.
Отсрани бе човек. Ето така
Този специално не е от пътуването, а моето ЛГ в 5 и 20 сутринта.
Този пост е редактиран от Vasil Vasilev; 14-12-21 в 15:49.
Хмм... През колко време ги прави тези дефрости?
230 вата не са много а бая скреж ми се вижда за 3 градуса.
Наблюдавай го през какъв интервал дефроства.
машина за 2500 да ми заскрежава така при +3 , и то ненатоварен ,да не кажа на минимума - не съм впечатлен
За сега направи 2 дефроста през 5 часа, последния в 14,15 някъде. Бачка в момента на 260-280, някой път се форсирва до 420 но за 2-3 мин, ако усети че трябва да гони, на 230 беше паднал след като беше стигнал до 1315 вата и после падна. Ще го следя и ще пиша, за мен не е нормално поведение, но ще видим, дано греша. Не се вайкам.
Не бързай да се вайкаш. Много е влажно в момента.
Два дефроста за 5 часа не са много
Въпросът на Боби е правилен. Ако е изключил 10 пъти, може да е пуснал дефроста по това условие. Иначе не, не е нормално. Първо тук от над седмица е по цял ден 0-3гр (че и под 0-та пада чат-пат)с много мъгли, а 60-ката още не е побелявала и правила дефрости. Трябва да падне под 0гр. А тя работи доста по-натоварена, на около 500W. Отделно, дефрост на частично побеляла пита не съм виждал до сега, освен на он/офф цикли да е.
При заскрежаване като на Петър, си ми е работил по цял ден без да размразява. Трябва задължително да стане като на снимката по-горе.
П.п. Сигурен ли си, че навън е +3гр? Ако е -1, тогава е възможно да побелява, но иначе при такова натоварване, граничи с невъзможното, ако всичко е наред.
П.п.2. Дефрост и побеляване на ЗСХ, при температури от 0гр. нагоре, не съм виждал вече 5-та зима. А тук почти винаги е много влажно при подобни температури. Пак подчертавам, много по-натоварен е.
Този пост е редактиран от rosswen; 14-12-21 в 17:13.
Днес времето в Пловдив беше доста гадно, температури около 0-та с валене на дъжд комбиниран със сняг. Влажноста беше 100%, та много климатици бяха като Хевито. Китайската цепеница врътна няколко дефроста, както и Хитака в хола записа и той един.
Между другото и дефростът е подозрително дълъг. При такива температури е нормално да изчисти за 5-7минути.
Ей Алекси, все да развалиш настроението на собствениците на Диаманта. Иначе си прав. Rosswen, какъв е този кафяв климатик с кафява скреж?
Алекси изобщо няма представа какво говори. От какво се впечатлява, си е негова работа. Да заповяда да види моя така побелял и дефростващ при такива условия. Снимката така се е получула.
плачат за модване на датчиците тия машинки ...