Този пост е редактиран от Mig82; 15-12-21 в 08:40.
Mig, от сутринта ли почваш със злоупотребата?![]()
Кръгъл алкохолик!
Мале, Миг 82, защо така се заяждаш със всички. В БГ Мамата има една като тебе, дето се мисли за богопомазана и е винаги права, пък всички останали си маслим че е патка.
За мен, този климатик, на perer's или има проблем (както вече казаха) или дават грешни данни. Малко съмнително ми се вижда,300 вата за 50 квадрата.
С 300W не трябва да се изпоти, камо ли да заскрежи...
Васко, ние тук така си се ядем понякога![]()
Остави го МИГ. Той посегна към опиатите от еуфория около неговата конвенционалка.
Само неговото МХИ бачка като инвертор.
Този пост е редактиран от mimojef; 15-12-21 в 12:36.
щото му е отворил към коридора и от там банята ,която пък се отваря прозорец към улицата ли кво беше![]()
Васко Василев , ходи тогава продавай мидейки в паткарника си - бг мама ...
от там ли са "наблюденията" ти , ама викни и alexi с тебе да им обяснява как да си стъкнат , "свържат" и запалят кюмбето "в паралел" с 9ката в изолирани 15кв.м като станело студено![]()
А ако двама си ги мерят и трети си бута гъзО между тях , знаеш ли как му викаме по нашия край ? Айде поразпитай как е синонима по вашия
Аз не се заяждам просто се забавлявам ...
Този пост е редактиран от Mig82; 15-12-21 в 13:01.
ЛГ-то ми вчера за 1 час при 1гр. над 0-та беше побелял като дядо мраз, да викам ли техник?
Как очаквате 7-ца с едноредов топлообменник в 50кв. да не образува скреж.
Да не би да работи през цялото време на под 300в.
През тези 5часа поне няколко пъти се е развъртал, което е създало условия за скреж.
Кое ще го разтопи този скреж, като свали на 300в..
нещо бъркаш моделите ,тази седмица е с двуредов топлообменник 40 кила външно тяло .. за да заскрежава над нулата или е много натоварен ( което не е така) или е фъснал фреонеца частично ( особено както заскрежава на ивици ) но времето ще покаже
Да, прав си за топлообменника, усетих се.
Но все пак работи в 50кв., че и температура поддържа, ако е хвръкнал фреон ще успява ли да топли и да дава такъв разход.
На моя като му бяха изпуснали към 300гр. фреон се усещаше, че му е паднала производителността.
Миг 82, то и в нашия край има една приказка за тебе, ама администраторите ще ме изтрият. Аз Мидеи може да не продавам, ама ти си от ония капацитети, дето завиждат сега на хората, дето са направили добър избор. Пък може и наистина да си на опиати. На лично, че да не правя реклама, щи пратя реклама, на една психоложка дето води клуб анонимни алкохолици
Абе най-тая 7ца верно въшнала фреон. Моето ЛГ за 1500 лв на 15 год замръзва равномерно, но тоя е 2500 лв да е така нескопосан. Не вярвам.
Този пост е редактиран от Vasil Vasilev; 15-12-21 в 13:39. Причина: Правописна грешка