Сутринта го барнах да врътка на 150вата.
При по студено не зная на колко покачва, но не са 400. Не съм сигурен точно, под 300 са. Зачислената му стая е с по големи загуби, та не изключва тогава.
Сутринта го барнах да врътка на 150вата.
При по студено не зная на колко покачва, но не са 400. Не съм сигурен точно, под 300 са. Зачислената му стая е с по големи загуби, та не изключва тогава.
Проверих синоптика, че те го дават 11 градуса при вас във Варненско
Лелеее, отворих го и аз!!!
Още някой, хахааа!
Няма перфектен климатик, перфектен телефон, телевизор, кола.....
Само настоящата съпруга да беше любовница.......
Има има, служебния или чуждия. Аз този линк не можах да го отворя, каквото и да значи това, ако е за минимумите дори съм говорил с кондекс по тел за това. Мен което ме изненада неприятно е че след определен брой офф-ве преминава през бурен дефрост. Другите работи ги знаех добре и преди това. Рос ти няколко пъти казваш че доста е писано, ама признавам си не съм намирал че е писано че машината след определен на брой офф-ве ще дефростне. От четящите съм уж. А наздраве от мен
ами това е част от мръсните тайни на марката и много много не се коментира ( а и изисква специфични условия за да се случва ) .. инак го пише в сервизното - препоръчвам ти като избираш следващия климатик за 2500 лв да прочетеш какво пише в сервизното а не във форума за него
Да, ама във Форума е по лесно- един като писне и наостряш уши.
Странно как Петърът не може да отвори линка, пък с Кондекса ортувал............
Миланов, ти въдичар ли си бре?! Барем ТоТо пусни!
Отварям линка на кондекс но не и точно темата
- - - - - - - - - -
Алекси ще го приема като моя грешка, ще го лекувам, няколко пъти пиша, оставя ли другия климатик 2 градуса под този и е ок, ако другия е изключен или оставен на 16 нещата поак са ок, 1 градус разлика и греда, равни градуси = на пълна греда, а това пише ли го в сервизното,че ще го лекувам аз. Ще стана като Миланов фибранчета, буркани, кутийки
Каква тема бре Петъре? Миланов линкна ........от мен да мине (уж де) - Кондекс само.
След като не можа, пък после успя да се кондексуваш, стига кълва!
Празнувай на топло и туйто!
За дефростите на он/офф цикли е писано стотици пъти, никаква тайна не е. За това писах и сто пъти, че не съм взел ЗС за спалнята. Лошото е, че при теб нещо се е сбъгясал и го прави на по-високи външни температури.
Този пост е редактиран от Трифон Панайотов Трифонов; 25-12-21 в 21:33.
peter`s, пита ли ТУК
Screenshot_20211225-202804_Samsung Internet.jpg
за 3мин off, колко ще се промени температурата в стаята при +2° външна температура.