...Не ми се получава постване на линк, към сравняване на хевитата от 20 до 60, но лесно може всеки да си го направи.
20, 25, 35 са абсолютно еднакви, 50 и 60 имат с 2 кг по тежко външно, вътрешните и на петте са еднакви.
Този пост е редактиран от Трифон Панайотов Трифонов; 15-12-21 в 14:17.
Ехе как сте ме опаткали всичките. Че тя 20-ката си е хардуерно колкото по голямото братче 35-цата, даже бие някои 50-ки и 60-ки от измислените модели по килограми(43кг). Аз го обясних много пъти ама не се чете. Хапартамента е изолиран що годе добре, като съм наблегнал на изолациите и дограмата и то доста. Дори трегерите от вътре са с 2-3 сантима фибран а отвън 10-ка вата. Слабата му точка е тавана само 5 сантима каменна вата и един пласт картон, пода е с 5-6 санта XPS а долниея етаж е пак 5-ка вата и картон.
Стана ми странно че взе да прави тези почти ненужни дефрости, последния беше на суха пита почти. Ако е изпуснат фриона не трябва ли да покачва потреблението. От снощи до сега е лапнала 5 киловата за тези 50м2 като снощи 6 часа горе долу работи на около 370-380 вата сутринта го мернах на 340 после на 276 и сега е на около 324 вата което за мен не означава натоварен климатик, това на 22 градуса по ДУ и вент на 4, към 23.00 жената го върна на 3 и така е до сега, питата е супер суха в момента. Решил съм следващия път с мокър сняг и ниски температури да рестартна както каза Росен и да видя дали ще го направи този номер пак.
Сега е на 22 и вент на 3, в стаята е 23 а вхола почти 22 което е добре, ама те го дават и 6-7 през деня в пловдив и няма загуби. Надявам се да се е бъгнал и да не е проблем, че само нерви си вкарвам.
В събота сутринта пак го дават такова време,0-1 градуса и мокър сняг, ако не се отнеса нещо още вечерта в петък към 10 вечерта ще му дам един рестарт. Дават го да започне да вали дъжд от 23 часа в петък и да обърне на сняг в събота сутрин.
От 18,15 часа вчера до сега 13,45 часа 5,75Кв като първите 6 часа на 22 и 4 и после на 3. От петък 14,15 часа до сега 13,45 час 39.80Кв да за 50м2
Този пост е редактиран от peter`s; 15-12-21 в 14:49.
Яко. Взимаш 20-ка сменяш софта и вече си с 60-ка.
Росен ти имаш 60-ка, какво повече има от тези 20-35, получава се една разлика от 2-3 кила във външното.
Също има ли някаква обвързаност на софтуера със скороста на вента. Аз откакто съм го сложил на 15.11.21 до сега вента на 1,2 или авто не е пускан, само 3-та и 4-та скорост.
Сплендор трай си, искаш сега всичките да наскачат на този модел, и не беше 2500, аз помня 2к с монтаж за наши хора.
Този пост е редактиран от peter`s; 15-12-21 в 15:44.
що да му сменяш софта .. просто му бичиш 3-4 степен на вентилатора в едни 40 квадрата и това е
При ZSX-W компресорите на 20 и 60, пише че са един и същи модел - RMT5111SWE3( Twin rotary type ). Разликата във фреона е 100гр. При модела на стария фреон, какъвто е моят, 50 и 60 са с различни компресори, с малко по-голям работен обем. А от къде идва разликата в килограмите, да каже някой, който е по-навътре в нещата.
П.п. Ако живот и здраве най-накрая се добера до 35-ца, ще ви кажа реално каква е разликата между двете машини. [emoji16]
Този пост е редактиран от rosswen; 15-12-21 в 19:12.
Ако са ми толкова важни двете кила, ще пиша на еМайла на Митсубиши, с въпрос.
Аз не визирах смяна на софта, визирах постоянното оставяне на 3-та и 4-та дали не създава някакви бъгове и от там да прави дефрост.
Мимоджев. Преди бях писал как изведнъж изпъшка и ти каза че е токов удар, почти позна. От прекомерното гледане на ватметъра и вдигане на пердето, че седи зад него се е извадил щепсъла, и не съм го видял.
Никой ли не видя от къде идва разликата, оградил съм го в червено на картинкатагорната схема е за по-малките от 60.
Само аз ли виждам картинката. Ще я кача пак и линк към докс
https://dox.abv.bg/download?id=40039e6fe1
- - - - - - - - - -
При мен стария пост продължава да се вижда по този начин.
Каква е причината не знам.