Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно
Резултати от 16 до 30 от общо 45
Like Tree11Одобрявам

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Отговор: MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Цитат Първоначално публикувано от Blago94 Виж публикацията
    LN серията, струва ми се, е произведена в Тайланд
    Нямам си и на представя, визирах AP-то

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Да, LN е тайландски. Откъм сглобка (както и работа) климатика е супер, по-добро не сме слагали вкъщи. Ако не бяха дефектите, няма да има къде да го пипнеш този климатик. Но....

4. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Малко се говори за дефростите на МЕ, а ми се стува, че това трябва да бъде една от централните теми за една машина в режим отопление. Не е тайна, че точно тук издиша въпросната марка(според мен това е и причината, някои от ЗНАЕЩИТЕ и МОЖЕЩИТЕ в бранша да не я препоръчват за отопление) и на практика се губи връзката между отличния хардуер при някои от моделите (FH например) и не дотам( да не казвам и по-тежки думи като "калпав") адекватния софтуер.
    rosswen одобрява това.

5. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Дефростите са редки и не ми правят впечатление като цяло. Когато избирахме машина за хола, много се чудех м-у FH и Daiseikai 8. Темите съм ги препрочитал сигурно поне по 10 пъти. Тогава взех Toshiba-та, но и там имаше проблеми Най-безпроблемният климатик, който сме имали у нас до момента е Luca. Топлеше на звяр, но просто не беше за спалня. Топлата му струя повече ми харесваше от тази на LN. Ако знаех за "екстрите" на наследника му, щях да го оставя докато не се скапе. Сега е при приятел, на който монтажниците са му казали, че такъв подарък няма кой да му направи.

6. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Дефростите са редки и не ми правят впечатление като цяло. Когато избирахме машина за хола, много се чудех м-у FH и Daiseikai 8. Темите съм ги препрочитал сигурно поне по 10 пъти. Тогава взех Toshiba-та, но и там имаше проблеми .
    Какво не ви хареса относно дефростите на Дайсейкая? Принципно Тошиба правят впечатление с отличен дефрост алгоритъм(може би най-добрият) - липсват, както контролни(Дайкин) така и на цикли Он-Оф(Мицубиши Хеви).

7. Member
    Тук е от
    Jan 2017

Не дофроста, а проблема с успиването. Дори и след мода не се оправи. А нарочно взех 10, вместо 13. Да не преоразмеря, и както се изразява един потребител "да го навра у кенефа". Сега ако върна времето назад, щях да взема 13. Като сглобка не може да стъпи на малкия пръст на LN. Иначе откъм комфорт е супер.
    Този пост е редактиран от CubanLinx; 21-11-24 в 12:47.

8.  

9. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от CubanLinx Виж публикацията
    Не дофроста, а проблема с оспиването. .
    Е това вече е друга тема( и моя ZS-W в режим отопление на АУТО ВЕНТ се успива но като се сложи на фиксирана степен всичко се оправя), както казват от едно малцинство: "ДВЕ УБАВ НЕМА".
    CubanLinx одобрява това.

10. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Има две убавини. На Хеви високия клас и Перферата на Дайкин имат перфектно Ауто.

11. Member
    Тук е от
    Aug 2022

Цитат Първоначално публикувано от rosswen Виж публикацията
    Има две убавини. На Хеви високия клас и Перферата на Дайкин имат перфектно Ауто.
    Нямах впредвид точно аутото(само го дадох за пример) а, че при всяка машина има нещо за което човек ако иска може да се захване, ама при едни проблемите се решават с 1-2 натискания от ДУ или малко грес а при други зациклят четирипътни и така нататък. Но за да се държиме О темата както е редно и AY както и АP преди него не са нищо особено и за отопление е по-разумно човек да се ориентира към други марки и модели.

12. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

Няма пълно щастие при всички, но за това е форума. От торбата с .... да избереш най-малкия.
    HRS9 одобрява това.

13. Junior Member
    Тук е от
    Mar 2024

Цитат Първоначално публикувано от HRS9 Виж публикацията
    Но за да се държиме О темата както е редно и AY както и АP преди него не са нищо особено и за отопление е по-разумно човек да се ориентира към други марки и модели.
    Имам няколко съседа с AP35 и много с 12KG, AP-то се справя по-добре.

14.  

15. Member
    Тук е от
    Feb 2023

Аз имам AP50 в апартамента и само хубави неща мога да кажа за него . В сравнение с хеви-то е много по-безшумно - и външното и вътрешното , а дефрости не разбирам кога прави , докато хевито изпъшква доста мощно.

16. Senior Member
    Тук е от
    Apr 2017

MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-AY серия мнения .

Аз имах предшественика на AP50 - SF50 и нищо хубаво не мога да кажа....особено за дефрост алгоритъма и управлението на турбината. И двете неща от МЕ като гледам, не възнамеряват да ги пипат, дори и при висоия си клас.

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

дефроста на МЕ е на 2 часа и половина по време под нулата ,доста семпъл алгоритъм и неприемливо за спалня .. а ако си играеш с градусите от дистанционното можеш и при +10 да го накараш да дефростне
    HRS9 одобрява това.

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2024

Цитат Първоначално публикувано от Alexi Виж публикацията
    дефроста на МЕ е на 2 часа и половина по време под нулата ,доста семпъл алгоритъм и неприемливо за спалня .. а ако си играеш с градусите от дистанционното можеш и при +10 да го накараш да дефростне
    Потвърждавам, при задание 19 градуса, вдигам на 23 и веднага прави дефрост. Поне не е шумен и не би те събудил.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 2 от 3 ПърваПърва 123 ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От lubo74 във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 46
    Последно: 28-01-23, 13:15
  2. Новата LN серия на Mitsubishi Electric е вече налична
    От Mega във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 128
    Последно: 19-11-22, 23:08
  3. Mitsubishi Electric LN серия
    От dimovdid във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 23
    Последно: 18-02-22, 00:51
  4. MITSUBISHI ELECTRIC MSZ-GE35VA - Моля за мнения...
    От PlamenIordanov във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 14
    Последно: 19-05-12, 16:09
  5. Mitsubishi Electric MSZ-GC25VA - мнения
    От maikl във форум Климатици Mitsubishi Electric, Mitsubishi Heavy
    Отговори: 16
    Последно: 08-11-07, 15:51

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе