Страница 26 от 42 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно
Резултати от 376 до 390 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Sep 2010

Re:Мнения за климатици Panasonic

че е под 1000 спор няма
    http://www.technomarket.bg/products/...-cs-cu-re12gke - 919.00 (разбира се без монтажа)
    И на мен ми е странно как се отпляват 24 квадрата на 22 градуса с 5.1 кв максимум при -15 С (особенно при описаните условия) но след след като човека казва че му е топло едва ли има смисъл да се спори - все пак ние сме пред ПЦ-то а при него е климатика

2.  

3. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от edi1
    Да не бъркаш модела, RE12GKE е до -5 градуса, освен това е с капилярка.Или имаш някакъв луд късмет.
    явно съм с късмета ,защото е същия

4. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от sunmanbg
    че е под 1000 спор няма
    http://www.technomarket.bg/products/...-cs-cu-re12gke - 919.00 (разбира се без монтажа)
    И на мен ми е странно как се отпляват 24 квадрата на 22 градуса с 5.1 кв максимум при -15 С (особенно при описаните условия) но след след като човека казва че му е топло едва ли има смисъл да се спори - все пак ние сме пред ПЦ-то а при него е климатика
    доста са паднали преди 3г.и половина години беше 1200 с монтажа ,и лека промяна в дизайна има така като гледам .

5. Member
    Тук е от
    Sep 2010

за "доста са паднали" - едва ли - свестния монтаж е около 200 лв.
    обаче все още ми е трудно да повярвам за отоплението и още повече за разхода
    40 лв на месец означава 1.33 на ден, при 0.15 ст за киловат (осреднено между дневна и нощна) прави 8.5 кв на ден. за 1 час излиза че гълта 350 вата на час.
    Едва ли в "студените месеци" климатика е "спирал сам" така че 350вата консумация на мен ми се струва нереално малка

6. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от sunmanbg
    за "доста са паднали" - едва ли - свестния монтаж е около 200 лв.
    обаче все още ми е трудно да повярвам за отоплението и още повече за разхода
    40 лв на месец означава 1.33 на ден, при 0.15 ст за киловат (осреднено между дневна и нощна) прави 8.5 кв на ден. за 1 час излиза че гълта 350 вата на час.
    Едва ли в "студените месеци" климатика е "спирал сам" така че 350вата консумация на мен ми се струва нереално малка
    това за монтажа да не ги наричам с обидни думи тези които го монтираха ,но дори и не го вакомираха , както и да е въпрос на късмет .... а за тока при потребление без климатик сметки от рода на 90 -100 лева ,а при пускане при застудяване цяла зима ,най големия разход е миналата зима при големия студ беше между 140 и 150 не мога да се сетя точно, иначе варира 120 -130 лева през другото време .

7. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от farkash
    ами до колкото е рекъл Господ 3- та зима няма проблем ,за лятото не говоря изобщо! падала е температурата тука и до - 22,23 миналите години и доста валежи зимата не ни липсва сняг . Не знам само защо толкоз ви учудва това аз съм мерил температурата на изходящия въздух на -17-18 градуса е била близо 48-50 градуса .
    Нещо не го връзвам на -18 да изкара 50,ама то си е твоя работа.Лично аз доста пъти съм спал под такъв и освен,че е тих друго не мога да кажа.Миналата зима го мерих на около 0та с лека мъгла и малко скреж по питата, и хич не се сеща за дефрос,на пауърфул развърта,но не вади повече от 35 на изхода при 25 на входа и 22 стайна.За мен е гола вода,да не говорим ,че са с цял капак и изходящият трябва да е с по-висока температура.Ама не ми влиза в работата да му видя тока и налягането;който е доволен-да си го ползва дълго със здраве,аз не бих го препоръчал за помещение над 15кв.

8.  

9. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Слабо инверторче щом разликата изходяща-входяща температура е 10°С при външна температура 0°С.

За пример ще дам само моят обикновен климатик Midea MSV1-18HRN1 струващ същите пари, че при 0°С външна температура прави разлика изход-вход от 24°С. При входящ въздух 24°С вади на изход 48°С.

10. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Писал съм и преди, и подкрепям farkash -имам RE9GKE и доказано не се плаши от температури -18-20°С.
    В стая 16м2, с частична изолация, поддържа 22-24°С без проблем. Който иска да се чуди...А съпоставката с Мидеа е гъдел за феновете на същата.

11. Senior Member Аватара на valen1
    Тук е от
    Sep 2007

Изказвания от рода на доволен/недоволен съм и справяше се/не се справяше са прекалено общи и са в зависимост от конкретното помещение, те не помагат на хората чудещи се дали климатика ще им върши работа.

Трябва конкретика: външната температура беше еди каква си, стайната еди каква си, входящата и изходящата от климатика еди какви си. Въоръжени с тези цифри помещението вече няма значение. Гледаме единствено работата на климатика.

Конкретика!

12. Тук е от
    Aug 2008

Цитат Първоначално публикувано от valen1
    Изказвания от рода на доволен/недоволен съм и справяше се/не се справяше са прекалено общи и са в зависимост от конкретното помещение, те не помагат на хората чудещи се дали климатика ще им върши работа.

Трябва конкретика: външната температура беше еди каква си, стайната еди каква си, входящата и изходящата от климатика еди какви си. Въоръжени с тези цифри помещението вече няма значение. Гледаме единствено работата на климатика.

Конкретика!
    Ще чакаме тогава да паднат температурите(??????), и тогава отново ще си чешем езиците тука с по конкретни изказвания ,и въоръжени с точни цифри, и термометри в ръце .

13. Тук е от
    Nov 2010

Трябва да си взема инверторен климатик за отопление и се чудя кой точно да си избера.Стаята е 22м2...около 65м3...със вътрешна изолация и алуминева дограма с термомост.
    Предлагат ми 2 инвертора и не мога да взема решение на кой да се спра.
    1. PANASONIC CS/CU RE12 JKX >>> http://klimatici.com/product_info.ph...roducts_id/131
    2. FUJITSU ASYA- 12LGC >>> http://klimatici.com/product_info.ph...roducts_id/124

Панасоника е или Малайзия или Китай...а за FUJITSU-то японка или поне така пише на стикера

14.  

15. Senior Member
    Тук е от
    Feb 2008

И двете са чайна майна

16. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от farkash
    Ще чакаме тогава да паднат температурите(??????), и тогава отново ще си чешем езиците тука с по конкретни изказвания ,и въоръжени с точни цифри, и термометри в ръце .
    Ще чакаме.Аз,например,на Панасоника му харесвам много...дупката в тавата,голяма е(16 по памет) и не замръзва .

17. Member
    Тук е от
    Dec 2010

Едно късно изказано мнение за климатици Panasonic : Имам 3 бр. CS-G123KE , наистина са стари 1999, 2000 г , Малайзия . На времето струваха по 2000 лв за бр. , но не съжалявам , че ги имам . Това са единствените уреди , които продължават да ме кефят ....Много топлят и нямам никакви проблеми с тях...Да чукна на дърво!!! Единствено им се загуби функцията : рестарт, но не е важно...
    Макс. мощност на топло - 6,5 KW ! В User Manual си спомням , че пишеше: живот на изделието : 7 години... За дефроста : става винаги само когато е небходим , тавите им не хванаха никога лед , Г-образните им тръбички и маркучи никога не се обледениха ...
    Нямам коментар !!!

В офиса имам 2 бр. National на 110 и 200 V - no problem !!!- имам ги от 7 г , а са купени настаро !!!

18. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Ти имаш стари модели, с каквото качество вече не се произвеждат.Дано още дълго те топлят.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 26 от 42 ПърваПърва ... 16242526272836 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе