Страница 30 от 42 ПърваПърва ... 20282930313240 ... ПоследноПоследно
Резултати от 436 до 450 от общо 628
Like Tree9Одобрявам

Мнения за климатици Panasonic

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2009

Re:Мнения за климатици Panasonic

Цитат Първоначално публикувано от Alexi
    очаквай скоро да се споминат лагерите на вентилатора на турбината на вътрешното тяло ,слабо място на Панасониците ..
    Те отдавна трябваше да са се "разсвирили" ..., няма начин да не ги чуеш, даже и от улицата
    А и тези бяха реколта 2003г., което не пречи и на по-късните де

2.  

3. gnf
    gnf е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Mar 2009

Цитат Първоначално публикувано от rusevrrr
    След дълго четене и лутане в дебрите на климатиците се спрях на Sharp AY-U25SX.Надявам се да ми покрие изискванията.
    В каква стая (обем, изолация, дограма, външни стени, изложение, желана вътрешна Т) мислиш да го ползваш въпросния климатик?

4. Тук е от
    Jan 2011

турбината работи тихо за сега на сестрами лагерите на 12та малаизия грьмнаха на 3тата година освен лагери какво друго да очаквам от шибаната серия cs-pe 12dke а незнам дали новия компресор е добьр сменихаго 2009г вьв кик има ли патили като мен много благодаря

5. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Цитат Първоначално публикувано от rusevrrr
    След дълго четене и лутане в дебрите на климатиците се спрях на Sharp AY-U25SX.Надявам се да ми покрие изискванията.
    Ще ги покрие!
    Дори ще ги надмине. Имам същата машина в 19м2/50м3 без изолация и постоянно отворена врата към коридора 8м2. При задание 22*С, външна -2*С, поддържа 23* и на моменти работи он/оф.
    Та за твоите 17м2 със сигурност ще отваряш вратата! Честито и със здраве да го ползваш!

6. Тук е от
    Jan 2011

Цитат Първоначално публикувано от bekata
    Ще ги покрие!
    Дори ще ги надмине. Имам същата машина в 19м2/50м3 без изолация и постоянно отворена врата към коридора 8м2. При задание 22*С, външна -2*С, поддържа 23* и на моменти работи он/оф.
    Та за твоите 17м2 със сигурност ще отваряш вратата! Честито и със здраве да го ползваш!
    Благодаря, явно вече трябва да се прехвърля в подфорума за Sharp .

7. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от bekata
    Ще ги покрие!
    това всъщност би се разминало с моите очаквания .. аз не си купувам инвертор ,за да работи он/офф през цялото време .. за това тия на 220 волта съм ги отсвирил вече ,това са псевдоинвертори ... без значение от марката

8.  

9. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

Alexi,този шарп е 100v.и е със страхотни показатели и дизайн.

10. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

моя грешка .. изглежда хубав наистина .. все пак е странно да изключва при -2 с минимална отоплителна мощност от 500 вата при +7

11. Moderator Аватара на Kasap
    Тук е от
    Oct 2008
    Живее в
    Лудница

Хе, тя минималната мощност не е функция на външната температира

12. Senior Member Аватара на edi1
    Тук е от
    Jan 2007
    Живее в
    Ямбол

Защо, при много добра изолация нищо чудно.Моя ТОШО ЕВРОПЕЙСКИ, минимума е 600 вата, когато е настроен на 20-21 градуса, около нулата понякога изключва за кратко, но загубите ми са малки.

13. Senior Member Аватара на diksanal
    Тук е от
    Jul 2008

За работа в режим on/off при 19m²+още 8m² при така зададената вътрешна и -2° на вън,без изолация и на мен ми е странно,но явно е факт при bekata .

14.  

15. Member
    Тук е от
    Dec 2008

Все пак коридора се отоплява и от другите две стаи - спалня 16м2, в която работи постоянно на 24*С Sanyo DS-22T и от кухнята 12м2 отоплявана от NATIONAL CS - 225TB, който при задание 21*С държи два отгоре и не го пипам. Дъщеря ни е на 3г. и щъка навсякъде, всички врати стоят постоянно отворени, освен за банята .
    За мене също беше странно, но онзи ден излязох да видя дали не размразява, защото вътрешното спря да върти, а няма индикация за дефрост, при задание 22, на дисплея на вътрешното 23, климатика просто си почиваше! Наистина беше за 3-4 минути, но външното със сигурност не размразяваше, а нямаше и какво при сухо време.
    Позволих си това пояснение и няма да пиша повече, защото темата тук е Панасоник!

16. Тук е от
    Dec 2007

Малко развитие по темата за 21HKE който не топлеше под -7гр.Смених го с хитачи RAC60YH5.Това имаше със същата мощност.Бях малко резервиран, но климатика е несравнимо по-добър.Също е малайзииска сглобка, dc invertor.По-тих, по-добре топли, на отопление мин. мощност е по-ниска и климатика не работи он-офф както работеше панасоника.Дефроста му е около 7 мин.(панасоника стигаше до 20 мин.).Въобще няма база за сравнение.....

17. Senior Member Аватара на Alexi
    Тук е от
    Jul 2002
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Kasap
    Хе, тя минималната мощност не е функция на външната температира
    е да де ама при -2 топлозагубите не са като при +7
    Цитат Първоначално публикувано от Jackas
    Да, имат и нови. Аз говорех за машините втора употреба.

п.п. Ти къде се скри бе човек? Щяхме бири да мятаме....
    ми то не се губи .. доста бач ми излезе ,явно стагнацията е отминала определени браншове .. ако имаш пък към Шумен драсни едно ЛС да пием по 1

18. Senior Member Аватара на estqwerty
    Тук е от
    Feb 2003

Май това е темата да попитам :

А бе какво е станало с тези ПАНАСОНИЦИ - преди 10-тина години това беше най-яката марка за бг, тогава бях в София и двама трима от познатите ми дадоха луди пари за климатици Панасоник и държаха да е само и само това.

Сега в Силистра имам познат сложил 3 инвертора пак преди 7 8 години в стара румънска къща - огромно помещение поне 4 метра високи са стаите - и тия машинки ама са жълти от времето ама блъват такава жега - все едно си в пред камина - а бе няма такъв кеф!

Гледам темата две три страници назат - ролки се чупели, споменават се и 4винтили малко по-назад.

Само за определени модели ли е или всичко което се внася? промяна на производството? кофти вносител ?

Ако някой може да драсне един два реда. Кратката история ме интересува.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 30 от 42 ПърваПърва ... 20282930313240 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Мнения от собственици на климатици LG
    От zhelko във форум Климатици Samsung, LG
    Отговори: 15
    Последно: 27-07-15, 19:50
  2. Прозоречни климатици - мнения
    От vetre във форум Всичко за климатиците
    Отговори: 21
    Последно: 10-02-12, 10:21
  3. Данни за климатици PANASONIC CS/CU-PE12CKE и PANASONIC CS/CU-PE9CKE
    От dimkaraganchev във форум Климатици Panasonic, National
    Отговори: 26
    Последно: 07-03-11, 20:35
  4. Климатици Sanyo - мнения
    От cacho във форум Климатици Sharp, Sanyo
    Отговори: 13
    Последно: 26-06-07, 14:38
  5. Климатици General Electric - мнения
    От wrathchild във форум Други марки климатици
    Отговори: 3
    Последно: 24-06-07, 00:18

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе