... За да не ви духа, точно над леглото се слага. И при мен е така и жената до сега не се е оплаквала никога. Потока ще минава над вас. Разбира се при супер малки спални все ще ви стигне.
... За да не ви духа, точно над леглото се слага. И при мен е така и жената до сега не се е оплаквала никога. Потока ще минава над вас. Разбира се при супер малки спални все ще ви стигне.
Благодаря за бързия отговор. Нали е за Панасоника- виждам, че имате два. Спалнята е 3,40/3,40 . Леглото е на 35 см. от стената, защото зад него има ракла.
Слагай смело над леглото, клапите си ги прави да са максимално вдигнати и зиме и лято. За малка спалня не ти трябва а и няма как да духа на пода.
И моя е точно по средата на спалнята също и е перфектно мястото.
Благодаря и на двама ви за отговорите. Сега остава да ми кажете, че изборът ми не е много лош
VeleV.Klima, какъв е твоят климатик, че не се вижда от снимката? Отваря ли се така нагоре като Панасоника?
Не се отваря климатика ми е конвенционал Мидея.
Колега изборът ти не е лош избощо.Имам такъв модел Panaconic в нас и мога да ти кажа ,че без проблем ще те топли и охлажда .Първоначално публикувано от teka
Кажете за този модел за отопление предимно,цената ме устройва PANASONIC CU-YE18MKX/CS-YE18MK
В какво се изразява тихият режим на E12LKE-3, защото като го пусна не виждам промяна или може би трябва да се изчака. Ще има ли разлика между него и ако намаля вентилатора на най-ниска степен?
ако турбината е на ауто няма съществен ефект .. а ако е на определена степен просто я намалява с една .. най тих е на 1ва степен и активиран quiet но тогава пък зимата не топли щото потока идва слаб
По принцип щете топли но не казваш за какво помещение кавадрати изолация имали???Кажете за този модел за отопление предимно,цената ме устройва PANASONIC CU-YE18MKX/CS-YE18MK
моя е9дке работи вече 4 зима да очаквам ли проблеми с пружината има ли разлика в годината на производство
Oт форума знам, че проблема е само при 12-ките и то от серията DKEW .
Здравейте, ще Ви бъда благодарна ако ми обясните каква е разликата между моделите PANASONIC CS/CU - E12 LKE-3 и PANASONIC CS/CU - E12 MKE-3.
МКЕ е с два датчика на вътрешното тяло, ЛКЕ е с един.